«Είναι μια δύσκολη σεζόν για εμένα»

Από inpaok.com: Στην εικόνα που έδειξε ο ΠΑΟΚ απέναντι στον Παναθηναϊκό και την θέληση που έδειξαν οι παίκτες του Δικεφάλου, στάθηκε ο Αμπέλ Φερέιρα, στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης στο ΟΑΚΑ.
Πηγή: inpaok.com
«Είναι μια δύσκολη σεζόν για εμένα»

Ο Πορτογάλος τεχνικός του ΠΑΟΚ στάθηκε και στα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει ο Δικέφαλος, σημειώνοντας ότι είναι μια πολύ δύσκολη σεζόν για τον ίδιο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ:

«Στο προηγούμενο παιχνίδι η ομάδα δεν έπαιξε τόσο οργανωμένα όσο παίξαμε απέναντι στον Παναθηναϊκό. Η εικόνα μας άλλαξε προς το καλύτερο, δυστυχώς το ματς έμεινε στο 0-0. Δημιουργήσαμε πάρα πολλές ευκαιρίες για να πετύχουμε κάποιο γκολ.

Θεωρώ ότι με βάση αυτά που δείξαμε στον αγωνιστικό χώρο, αξίζαμε να πάρουμε τη νίκη. Αυτό που κρατάμε είναι η εικόνα της ομάδας σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Είχαμε μια πάρα πολύ γεμάτη και μεστή εμφάνιση, το μοναδικό ζητούμενο είναι να βάλουμε το γκολ.

Αυτό που θέλω να τονίσω είναι το γεγονός ότι δείξαμε ότι είμαστε μια ομάδα που ήρθε εδώ για να κερδίσει. Η αλήθεια είναι ότι είναι η πρώτη μου σεζόν στην προπονητική που νιώθω ότι υπάρχουν τόσα πολλά εμπόδια. Οι παίκτες μου έχουν πίστη στις δυνατότητές τους και αυτό το έδειξαν σήμερα. Είναι μια δύσκολη σεζόν για εμένα».

Διαβάστε ακόμη...