Σκέψεις για PAOK TV στην Cosmote TV!

Από inpaok.com : Το PAOK TV μπήκε στην ζωή μας από την αρχή της φετινής σεζόν, όταν ο Δικέφαλος δεν βρήκε τα «θέλω» του με κάποια τηλεοπτική στέγη.
Πηγή: inpaok.com
Σκέψεις για PAOK TV στην Cosmote TV!

Στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ έμειναν ευχαριστημένοι γενικά από την ανταπόκριση του κόσμου για την νέα πλατφόρμα και όπως έχουν πει από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, τα εντός έδρας παιχνίδια του Δικεφάλου θα μεταδίδονται και πάλι από το PAOK TV, όμως αυτό δεν σημαίνει δεν θα υπάρξει και βελτίωση, αφού εχθρός του καλού είναι το καλύτερο.

Συγκεκριμένα, υπάρχει η πιθανότητα να υπάρξει συνεργασία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με την Cosmote TV, ώστε να μεταδίδονται τα παιχνίδια και για τους συνδρομητές των καναλιών της Cosmote.

Δηλαδή, θα πληρώνει ο τηλεθεατής το παιχνίδι με pay per view, όπως γίνεται τώρα, αλλά με την διαφορά πως οι συνδρομητές της Cosmote TV θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το παιχνίδι από τον αποκωδικοποιητή της πλατφόρμας και όχι από το λάπτοπ.

Βέβαια, πρέπει να τονιστεί ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται σε αρχικές συζητήσεις, όμως αν η συνδρομητική τηλεόραση αποφασίσει να κάνει πρόταση, στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα το σκεφτούν πολύ σοβαρά.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...