Τόπο στα νιάτα για το υπόλοιπο της σεζόν

Από acpaok.gr : Την απόφαση του τμήματος να δώσει την ευκαιρία στα νέα ταλέντα να πάρουν εμπειρίες και παραστάσεις από τη συμμετοχή τους σε αγώνες της Α1 Κατηγορίας Υδατοσφαίρισης Ανδρών αναλύει ο Υπεύθυνος του τμήματος κ. Γιώργος Νικολαΐδης στο acpaok.gr.
Πηγή: acpaok.gr
Τόπο στα νιάτα για το υπόλοιπο της σεζόν

«Ο ΠΑΟΚ αποφάσισε, εξετάζοντας όλες τις παραμέτρους και αναλαμβάνοντας πλήρως την ευθύνη, τη συμμετοχή του στους αγώνες που θα γίνουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Κατηγορίας Υδατοσφαίρισης Ανδρών, ύστερα από απόφαση της Ομοσπονδίας και με τη σύμφωνη γνώμη των περισσότερων ομάδων της Α1.

Πιστεύοντας ότι τα πρωταθλήματα πρέπει να κερδίζονται μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και όχι στα χαρτιά και λόγω της φύσης του αθλήματος που επιτρέπει τη διεξαγωγή αγώνων κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, από τη στιγμή που έχει αποφασιστεί οριστικά η διεξαγωγή πρωταθλήματος, ο ΠΑΟΚ θα λάβει μέρος, με ρόστερ αποτελούμενο σε μεγάλο βαθμό από νέα ανερχόμενα ταλέντα, τα οποία θα λάβουν μέρος στα επίσης προγραμματισμένα Πανελλήνια Πρωταθλήματα, τα οποία δε θα κρίνουν μόνο την αθλητική τους πορεία, αλλά και την ακαδημαϊκή τους, αφού η τελική κατάταξη παρέχει μοριοδοτήσεις για την είσοδό τους στο πανεπιστήμιο.

Πολύ σοβαροί λόγοι, όπως οι κίνδυνοι για προβλήματα υγείας από τον κορωναϊό και οι κίνδυνοι πιθανών τραυματισμών από την αγωνιστική αποχή, αλλά και οικονομικοί παράγοντες λόγω της νέας κατάστασης, μας προβλημάτισαν για την τελική μας απόφαση.

Η ομάδα, θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της και με αρκετά νέα παιδιά στη σύνθεσή της και θα ετοιμαστεί για τη νέα αγωνιστική σεζόν, με σωστό προγραμματισμό σε όλους τους τομείς, αλλά και επιλέγοντας αθλητές που θα σέβονται και θα τιμούν το όνομα και την ιστορία του ΠΑΟΚ».

Διαβάστε ακόμη...