Μετρημένες λύσεις κι αναγκαστικές αλχημείες

Από paok24.com: Σε μία γενικότερα δύσκολη συγκυρία, ο Αμπέλ Φερέιρα καλείται να διαχειριστεί ένα ακόμη μεγάλο πρόβλημα, με φόντο τη συνέχεια.
Πηγή: paok24.com
Μετρημένες λύσεις κι αναγκαστικές αλχημείες

Πριν από λίγο έγινε γνωστό πως ο Γιόσιπ Μίσιτς θα υποβληθεί σε επέμβαση, κάτι που σημαίνει πως τίθεται νοκ άουτ για το υπόλοιπο της σεζόν, χάνοντας τους αγώνες τόσο των πλέι οφ, όσο και του Κυπέλλου.

Με τον Κροάτη να αποτελεί έτσι κι αλλιώς ένα από τα βασικά γρανάζια του φετινού ΠΑΟΚ, η απουσία του προφανώς κι είναι σημαντική για τον Φερέιρα, ενώ η κατάσταση δυσκολεύει όσον αφορά στη μεσαία γραμμή.

Νοκ άουτ είναι εδώ και μέρες και ο Ντόουγκλας Αουγκούστο και πλέον, ο Πορτογάλος τεχνικός μπορεί να υπολογίζει μόνο στους Μαουρίσιο κι Εσίτι, ενώ υπάρχει και ο Βέρνμπλουμ, ο οποίος μέχρι στιγμής δεν υπολογιζόταν και θα φανεί αν από εδώ και πέρα θα τον έχει στα πλάνα του ο Φερέιρα.

Λύση εκ των έσω, μπορεί να δώσει ο Καντουρί κι αναγκαστικά, δεδομένων των συνθηκών και ο Πέλκας, ο οποίος στο ξεκίνημα της εβδομάδας αντιμετώπισε ένα θέμα, αλλά πλέον προπονείται κανονικά, ενώ διαθέσιμος είναι ο Τσιγγάρας, ένα παιδί που έχει ξεχωρίσει παίζοντας στην Κ19 του Πάμπλο Γκαρσία, φωνάζοντας "παρών".

Σε κάθε περίπτωση, από σήμερα ο Φερέιρα έχει έναν ακόμη μεγάλο πονοκέφαλο στο κεφάλι του, χωρίς να έχει λύσεις για τη μεσαία γραμμή, ενώ κανείς δε θέλει να φανταστεί τι το θα συμβεί εφόσον προκύψει κάτι και στη συνέχεια των πλέι οφ.

Διαβάστε ακόμη...