Οι πρώτες κινήσεις

Από paok24.com: Οι «μονομάχοι» ετοιμάζονται για τη νέα σεζόν.
Πηγή: paok24.com
Οι πρώτες κινήσεις

Τις... σκακιέρες τους για τη νέα αγωνιστική χρονιά ετοιμάζουν οι περισσότερες ομάδες της Volley League γυναικών, μετά το απροσδόκητο φινάλε στην σεζόν που ολοκληρώθηκε εξαιτίας του κορονοϊού.

Ο ΠΑΟΚ που θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν στον πάγκο του με τον Μίχαλ Μάσεκ έχει προχωρήσει ήδη στην ανακοίνωση των μεταγραφών των Καλαντάντζε και Γεωργιάδου και την ανανέωση της Κυπαρρίση, με τις υπόλοιπες προσθήκες, αλλά και παραμονές παικτριών να συνεχίζονται τις επόμενες ημέρες, μιας και στον Δικέφαλο, ο Σλοβάκος τεχνικός μαζί με τον διοικητικό υπεύθυνο του τμήματος, Κώστα Αμοιρίδη, φρόντισαν από νωρίς να μετουσιώσουν σε πράξεις τις σκέψεις τους για την επόμενη αγωνιστική χρονιά.

Στο... χορό των ανακοινώσεων μπήκε την Πέμπτη (11/6) και ο Ολυμπιακός, με τον Σπύρο Σαραντίτη να αναλαμβάνει τα ηνία από τον Κοβάτσεβιτς, σε μία προσπάθεια των «ερυθρολεύκων» να... κόψουν λεφτά από το προπονητικό τιμ, ώστε να τα διαθέσουν στο ρόστερ τους.

Σε αυτό θα παραμείνουν οι Χριστοδούλου, Κονόμι, Γιώτα και Χίπε, με τις «ερυθρόλευκες» να αναζητούν στην αγορά δύο ξένες ακραίες, την ώρα που μένει να φανεί αν οι αποχωρήσεις των Λαμπρούση, Ζακχαίου και Λαζάραβειτς θα έχουν αντίκτυπο στην εικόνα που θα παρουσιάσει η ομάδα του Πειραιά.

Διαβάστε ακόμη...