«Ο Ρέμπε έχει τα εφόδια και μπορεί να πετύχει στον ΠΑΟΚ»

Από paok24.com:Ο πρόεδρος της ΑΕ Καραϊσκάκης, Νίκος Καγιούλης φιλοξενήθηκε στο radioprimo.gr και μίλησε μεταξύ άλλων για τον Όλαφ Ρέμπε.
Πηγή: paok24.com
«Ο Ρέμπε έχει τα εφόδια και μπορεί να πετύχει στον ΠΑΟΚ»

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον Ρέμπε: «Έχει αρκετές επιτυχίες αν και οι ομάδες του δεν πήγαν καλά. Στα μεταγραφικά είχε και επιτυχίες και αποτυχίες. Το εξάμηνο στην Αγγλία δεν μπορεί να κριθεί γιατί ήταν πολύ μικρό το χρονικό διάστημα. Θεωρώ ότι μπορεί να πετύχει στον ΠΑΟΚ αν έχει τη στήριξη της ηγεσίας, αν μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα στα ελληνικά δεδομένα και ειδικά στις ιδιαιτερότητες του οργανισμού του ΠΑΟΚ. Θα χρειαστεί τη στήριξη όλων.

Σε ότι αφορά τις αγοραπωλήσεις για την ομάδα του έχει κάνει επιτυχίες, φέρνοντας αρκετά κέρδη. Έχει κάνει όμως και κάποιες αποτυχημένες οι οποίες δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα στις ομάδες. Αλλά έχουν συμβάλλει και πολλά αλλά πράγματα, οι συγκυρίες, οι κρίσεις στις οποίες επήλθαν οι ομάδες, γιατί κινδύνευαν να πέσουν. Θεωρώ ότι έχει τα εφόδια, είναι νεαρός σε ηλικία, είναι οργανωτικός, προσιτός στον κόσμο αλλά θεωρώ θα είναι δύσκολο σε ότι αφορά την ελληνική πραγματικότητα και ότι θα χρειαστεί στήριξη.

Στη Βόλφσμπουργκ έκανε τη δουλειά του δύσκολη γιατί είχε και αλλά προβλήματα η ομάδα, δεν ήταν πλέον σε πρωταγωνιστικό ρόλο. Αυτό επέφερε πολλές αλλαγές και αυτός ήταν στη μέση όλων αυτών. Δεν ξέρω κατά ποσό θα έχει το ελεύθερο στον ΠΑΟΚ για να κάνει τη δουλειά του. Είναι καθαρός Γερμανός και αν του δοθεί πλήρης δυνατότητα, χωρίς παρεμβολές στο έργο του, θα μπορέσει να αποδώσει. Απλώς θα χρειαστεί βοήθεια στην προσαρμογή. Θέλει και χρόνο για να προσφέρει το ανάλογο έργο. Μπορεί να ανοίξει τον ορίζοντα της αγοράς που δεν έχει αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ. Μπορεί και να αγοράσει και να πουλήσει. Έχει μεγάλο δίκτυο και πρόσβαση στην Ιταλία».

Για τους παίκτες που εκπροσωπεί, Κάτσε και Χατζηστραβό: « Το συμβόλαιο του Κάτσε με τον ΠΑΟΚ τελειώνει, θα κάνει αυτά τα τελευταία παιχνίδια με τη Λάρισα ως δανεικός και μετά είναι ελεύθερος να διαλέξει όποια ομάδα κι όποιο πρωτάθλημα θέλει. Έχουμε αρκετές προσφορές εκτός Ελλάδας. Από την Ελλάδα δεν έχουμε κάτι συγκεκριμένο απλώς υπάρχει μια κρούση από δυο ομάδες και μια συζήτηση. Θεωρώ όμως ότι είναι η στιγμή να κάνει το βήμα να βγει εκτός Ελλάδος γιατί είναι 26 χρόνων. Η μεταγραφική περίοδος θα είναι μεγάλη φέτος όποτε δεν θα βιαστούμε και θα διαλέξουμε τη καλύτερη πρόταση. Όσων αφορά τον μικρό, τον Ζήση Χατζηστραβό, θεωρώ ότι είναι ένα πολύ καλό ταλέντο, είναι καλό παιδί και καλός ποδοσφαιριστής και πρέπει να του δοθεί χώρος και χρόνος. Πρέπει οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ να τον διαχειριστούν ανάλογα για να έχει τη σωστή εξέλιξη».

Για τη Super League 2 και τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Έχουμε δηλώσει ότι είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε στις 21 του μηνός. Μετά από τους χρονικούς περιορισμούς της ΕΠΟ έχουμε κάνει συναντήσεις οι οποίες θα συνεχιστούν τις επόμενες μέρες για να ξεκαθαρίσει το πεδίο. Θα προσαρμόσουμε ανάλογα με τις αποφάσεις της ΕΠΟ και του κυρίου Αυγενάκη. Θεωρώ ότι πρέπει να γίνει αναδιάρθρωση. Όλοι που συμμετέχουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο και οι εκπρόσωποι και οι τηλεοπτικοί πάροχοι πρέπει να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι, να συζητήσουν και να βρεθεί μια λύση».

Διαβάστε ακόμη...