Σκαρτάδος: «Μου αρέσει να ψήνω σουβλάκια, οι στόχοι του ΠΑΟΚ δεν έχουν τελειώσει»

Από sdna.gr:Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ3 φιλοξενήθηκε ο βετεράνος του ΠΑΟΚ, Γιώργος Σκαρτάδος, όπου μίλησε για την θητεία του στον Δικέφαλο, τους στόχους που έχουν οι «ασπρόμαυροι», αλλά και για την φωτογραφία που τον έδειχνε να ψήνει σουβλάκια.
Πηγή: sdna.gr
Σκαρτάδος: «Μου αρέσει να ψήνω σουβλάκια, οι στόχοι του ΠΑΟΚ δεν έχουν τελειώσει»

Ο Γιώργος Σκαρτάδος αναφέρθηκε και στις αναμετρήσει του ΠΑΟΚ με την Νάπολι, όταν αντιμετώπισε τον σπουδαίο Ντιέγκο Μαραντόνα, ενώ τόνισε ότι ο τίτλος του πρωταθλητή μπορεί να έχει κριθεί, ωστόσο ο Δικέφαλος έχει και άλλους στόχους να κυνηγήσει.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο κεντρικό δελτίο της ΕΡΤ3:

Για το κλείσιμο της καριέρας του και την πορεία του: Ήταν το ότι φόρεσα το κοντό παντελονάκι και αισθανόμουνα παιδί. Έχω κερδίσει την αγάπη του κόσμου και ειδικά του κόσμου του ΠΑΟΚ. Στον δρόμο με σταματάει ο κόσμος και αναπολούν τα χρόνια εκείνα.

Για την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Ολυμπιακό: Ναι η αλήθεια ο ΠΑΟΚ δεν ήταν αυτός που περιμέναμε. Φάνηκε κατώτερος. Ίσως η τρίμηνη αποχή να τον έχει επηρεάσει. Ο τίτλος έχει κριθεί αλλά οι στόχοι του ΠΑΟΚ δεν έχουν τελειώσει. Είναι η 2η θέση και το Κύπελλο. Νομίζω η αλλαγή προπονητή επηρέασε την ομάδα. Έφυγαν κάποιοι παίκτες που μπορούσαν να παίξουν φέτος. Ήρθαν παίκτες που δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα.

Για τον Ολυμπιακό και τον Κόκκαλη: Ναι νομίζω ότι εάν δεν ήταν ο Τάις Λίμπρεχτς ίσως να μην γινόταν αυτή η μεταγραφή. Με πίστεψε από τον ΠΑΟΚ, τον Ηρακλή και μετά στον Ολυμπιακό και πιστεύω ότι του το ανταπέδωσα. Ήμουν από τους αγαπητούς παίκτες. Πήγαινα στο γραφείο του κ. Κόκκαλη χωρίς προειδοποίηση. Με έκανε αρχηγό ο κ. Κόκκαλης και πάλευε για τον Ολυμπιακό. Τώρα είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα από κάθε άποψη στο ποδόσφαιρο και από πλευράς προγραμμάτων.

Για το Κύπελλο: Ο ΠΑΟΚ μπορεί να περάσει τον Ολυμπιακό, αρκεί να είναι ο ΠΑΟΚ που ξέρουμε αλλά όχι ο προχθεσινός που οι παίκτες που δεν μόχθησαν και δεν πάλεψαν.

Για τον Μαραντόνα και το γκολ του με Νάπολι: Όλοι σταματιούνται. Σίγουρα εκείνη την εποχή αισθάνεσαι άβολα με τον καλύτερο παίκτη του κόσμου, αλλά με μυαλό και αποφασιστικότητα μπορείς να τα καταφέρεις. Έχω βάλει κι άλλα ωραία γκολ. Μπήκαν πολλά καλά γκολ στην καριέρα μου. Ημουν τελείως ήρεμος πριν από εκείνα τα ματς και ειδικά στην Ιταλία που δεν ήξερα ότι θα τον μαρκάρω. Θα ήταν κανονικά ο Λαγωνίδης, για να είμαι πιο ελεύθερος εγώ στο θέμα του γκολ. Είχα περισσότερο την ευχέρεια του γκολ.

Για την προπονητική και τη φωτογραφία του όπου ψήνει σουβλάκια έξω από την Τούμπα: Δεν έχω να πω τίποτα. Δουλεύω 20 χρόνια ως προπονητής σε ερασιτεχνικές ομάδες. Έκανα μία επιχείριση που δεν πήγε καλά. Μπορεί να συμβεί σε όλους. Όσο για τη φωτογραφία που με δείχνει με τα σουβλάκια έξω από το γήπεδο, που ψήνω έξω από την Τούμπα, έχω να πω ότι το τι κάνει ο καθένας στην προσωπική ζωή, είναι δικό του θέμα. Δεν ενδιαφέρει τον άλλον. Δεύτερον, μου αρέσει και το κάνω. Τρίτον, είμαι τελείως αφιλοκερδώς εκεί γιατί είναι του κουμπάρου μου και την ιστορία την είπα σε έναν δημοσιογράφο που την έγραψε. Εάν είχε δέκα πελάτες, με την παρουσία μου εκεί θα έχει δεκαπέντε. Όχι, δεν με ενόχλησε η διάσταση που πήρε το θέμα. Από τη στιγμή που νιώθω εντάξει. Για την προπονητική, όχι δεν είναι ο σκοπός μου να προπονήσω μεγάλη ομάδα. Ήθελα να ασχοληθώ με μικρές ομάδες και με μικρά παιδιά.

Διαβάστε ακόμη...