«Στόχος να επιστρέψουμε στους τίτλους!»

Από inpaok.com:Ο νέος έφορος του τμήματος χάντμπολ των ανδρών του ΠΑΟΚ και έφορος του γυναικείου τμήματος, Δημήτρης Χασεκίδης, μίλησε αποκλειστικά στο INPAOK, για την αλλαγή σελίδας στο τμήμα.
Πηγή: inpaok.com
«Στόχος να επιστρέψουμε στους τίτλους!»

Ο Χασεκίδης, μίλησε για τα συναισθήματά του, για το πότε πάρθηκε απόφαση για την αλλαγή στο τμήμα, για τον Αντώνη Τσαλόπουλο, ευχαρίστησε τον Θανάση Κατσαρή, για τους στόχους των δύο τμημάτων, για τον κόσμο του Δικεφάλου, αλλά και για το θέμα του γηπέδου και αν το τμήμα των ανδρών θα συνεχίσει να αγωνίζεται στο κλειστό της Νεάπολης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε αποκλειστικά στο INPAOK ο έφορος των δύο τμημάτων χάντμπολ του Δικεφάλου, Δημήτρης Χασεκίδης:

Τα συναισθήματά του για την αλλαγή σελίδας του τμήματος, αλλά και για την δική του αλλαγή στην καθημερινότητά του:

«Είναι ύψιστη τιμή για μένα που με εμπιστεύεται όλος ο σύλλογος και ο τρόπος που έγινε, όλη η διαδικασία, αποδεικνύει το πολύ καλό κλίμα που υπάρχει στον ερασιτέχνη ΠΑΟΚ και τις άριστες σχέσεις που συνδέουν όλους τους ανθρώπους, που αγωνιζόμαστε για το καλό των τμημάτων του συλλόγου μας, των αθλητών μας και των αθλητριών μας».

Για το αν υπήρχε καιρό η σκέψη για αλλαγή στο τμήμα χάντμπολ ανδρών ή συζητήθηκε τις τελευταίες εβδομάδες:

«Είναι γνωστό ότι πάντα με ενδιέφερε το ανδρικό τμήμα, γιατί είναι το αγαπημένο μου άθλημα το χάντμπολ και όταν ο κύριος Πετρίδης, θα ήθελε να αποχωρήσει και με τον τρόπο που έγινε, ήμουν παρόν και θεωρώ ότι είναι η σωστή διαδικασία μετάβασης, σε μια νέα εποχή έτσι όπως έγινε σε εμάς, με σεβασμό».

Για το αν ο κύριος Τσαλόπουλος θα βοηθήσει και το αντρικό τμήμα χάντμπολ, εκτός του γυναικείου:

«Δεν έχει γίνει καμία συζήτηση με τον κύριο Τσαλόπουλο, λόγω των συνθηκών με τον ιό. Φυσικά και θα γίνει και θα είναι τιμή μας, ότι και αν αποφασίσει. Γιατί είναι γνωστή η προσφορά του σε όλο τον σύλλογο και ιδιαίτερα στο βόλεϊ των ανδρών του συλλόγου μας».

Για τον πρόεδρο του ΑΣ ΠΑΟΚ, Θανάση Κατσαρή:

«Ευχαριστώ προσωπικά τον πρόεδρο για την μεγάλη τιμή που μου έκανε να δεχθεί την διαδικασία αυτή και να μου ανατεθεί και το αντρικό χάντμπολ. Όταν ένας άνθρωπος σαν τον κύριο Κατσαρή σε εμπιστεύεται δεν χρειάζεται κάτι άλλο. Οι άνθρωποι που είναι στον αθλητισμό το γνωρίζουν, οπότε όλα τελειώνουν εδώ. Τα υπόλοιπα θα φανούν στην πορεία».

Για τους στόχους των δύο τμημάτων του χάντμπολ:

«Φέτος στόχος του τμήματος είναι η πλήρης αναδιοργάνωση σε κάθε κομμάτι του τμήματος. Στα πρότυπα του γυναικείου και η πλήρης σύνδεση των δύο τμημάτων στο λειτουργικό σκέλος, με οφέλη και για τα δύο τμήματα. Όπως φυσικά και των ακαδημιών τους.

Πιστεύω από αυτή την στρατηγική θα προκύψουν και αγωνιστικά και οικονομικά οφέλη για τα δύο τμήματα του χάντμπολ. Το τμήμα των γυναικών θα συνεχίσει τον δρόμο που έχει χαράξει.

Το τμήμα των ανδρών θα βάλει γερές βάσεις αυτή την χρονιά, ώστε να φτάσει στο υψηλό επίπεδο, ώστε να διεκδικήσει στα ίσια πρωταθλήματα και κύπελλα όπως του αξίζει».

Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ:

«Πρέπει οι οπαδοί μας να στηρίξουν όπως μόνο αυτοί ξέρουν, αυτή τη νέα προσπάθεια. Ο μοναδικός μας στόχος πρέπει να είναι το καλό του συλλόγου και η κορυφή. Τίποτα παραπάνω και τίποτα λιγότερο!»

Για το θέμα των γηπέδων:

«Εξετάζονται όλα τα σενάρια και θα αποφασίσουμε τις επόμενες ημέρες. Λόγω της πανδημίας υπάρχει μια ιδιαιτερότητα. Σίγουρα, οι άνδρες θα έχουν έδρα τη Νεάπολη, εφόσον δεν υπάρχει θέμα με την πανδημία. Από εκεί και πέρα όμως ίσως για μια χρονιά να μην την έχουμε.

Αυτό θα το εξετάσουμε. Γιατί αν δεν έχουμε τους φιλάθλους μας, δεν υπάρχει λόγος διαφόρων μετακινήσεων και προπονητικών αλλαγών. Αυτά τα θέματα είναι προς διερεύνηση και εξέταση και θα κάνουμε το καλύτερο για αυτή την σεζόν.

Μόλις τελειώσει το θέμα με την πανδημία, σίγουρα η έδρα των ανδρών θα είναι η Νεάπολη. Πολύ πιθανό και το γυναικείο, γιατί θα λειτουργούμε ως ένα, ως χάντμπολ ΠΑΟΚ».

Τέλος, ο έφορος των δύο τμημάτων χάντμπολ του ΠΑΟΚ πρόσθεσε:

«Ξεκινήσαμε με πολύ όρεξη και ένα-ένα διευθετούμε τα θέματα των τμημάτων, με πολύ δουλειά και αισιοδοξία για την σεζόν που έρχεται».

Διαβάστε ακόμη...