Ζήτησε εξαίρεση από ΠΑΟΚ ο δικαστής Βρυώνης, αλλά…

Από thessports.gr:Ο ΠΑΟΚ έχει καταθέσει επίσημο αίτημα στον Άρειο Πάγο σχετικά με τον δικαστή Γεράσιμο Βρυώνη, που είναι ενεργό μέλος της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ.
Πηγή: thessports.gr
Ζήτησε εξαίρεση από ΠΑΟΚ ο δικαστής Βρυώνης, αλλά…

Υπενθυμίζεται ότι ο δικαστής είχε δεχθεί την πρόσθετη παρέμβαση της ΠΑΕ Ολυμπιακός στην υπόθεση των... καταγγελιών του ΟΣΦΠ κατά των «ασπρόμαυρων» και την Ξάνθη.

Περιέργως, την ίδια ημέρα σε άλλη υπόθεση πειθαρχικής διαδικασίας (Ιάλυσος κατά Ιεράπετρας), ο ίδιος συντάχθηκε με την ορθή και σύμφωνη με τους κανονισμούς της ΕΠΟ άποψη της εισηγήτριας ότι δεν είναι νόμιμη η πρόσθετη παρέμβαση σε πειθαρχική δίκη.

Έτσι, ο κ. Βρυώνης κατέθεσε αίτημα εξαίρεσης από τις επόμενες υποθέσεις του ΠΑΟΚ, με την αρμόδια επιτροπή να το απορρίπτει.

Αναλυτικά, τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Η Επιτροπή Εφέσεων, κατά την τελευταία της συνεδρίαση, έλαβε την ακόλουθη απόφαση.

Απέρριψε τις:1) από 28.5.2020 με αριθμ. πρωτ. ΕΠΟ 10641/2020 και 2) από 29.05.2020 με αριθμ. πρωτ. 10678/2020 δηλώσεις αποχής των Παναγιώτη Φιλόπουλου, Προέδρου της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ και Γεράσιμου Βρυώνη, Μέλους της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, από την εκδίκαση της από 27.4.2020 έφεσης των: α) «ΠΑΕ ΠΑΟΚ» και β) Χρυσόστομου Γκαγκάτση κατά της με αρ. 4/2020 απόφασης της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ.

Διαβάστε ακόμη...