«Το φάρμακο για την ήττα είναι η νίκη»

Από sdna.gr: Τηλεδιάσκεψη με τους στενούς συνεργάτες του είχε ο Ιβάν Σαββίδης:
Πηγή: sdna.gr
«Το φάρμακο για την ήττα είναι η νίκη»

Άμεσα επιστροφή στις νίκες ζήτησε ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ, επισημαίνοντας πως όλοι θα αξιολογούνται ως το τέλος της σεζόν!

Πρεμιέρα με το... αριστερό για τον ΠΑΟΚ στα playoffs που τον αναγκάζει να στρέψει -πλέον- την απόλυτη προσοχή στην κατάκτηση της δεύτερης θέσης και στο Κύπελλο. Η απογοήτευση είναι μεγάλη στο στρατόπεδο του Δικεφάλου, με τον Ιβάν Σαββίδη να στέλνει μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.

Συγκεκριμένα, στην τηλεδιάσκεψη που πραγματοποίησε ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ με τους στενούς συνεργάτες του, τόνισε πως μόνο οι νίκες μπορούν να αντιστρέψουν το κλίμα, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως: «Μόνο ένα φάρμακο υπάρχει για τις ήττες κι αυτό είναι η νίκη άμεσα».

Δεδομένου πως η σεζόν έχει ακόμη δρόμο μπροστά της, ο Ιβάν Σαββίδης τους προέτρεψε να μην αφήσουν τώρα την απογοήτευση να καταβάλλει κανέναν μέσα στην ομάδα και άπαντες να ανασυνταχθούν άμεσα προκειμένου να πετύχουν τους στόχους που απέμειναν μέσα από τις νίκες.

 

Όπως έχουμε σημειώσει πολλάκις και ειπώθηκε δια στόματος και του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, το διάστημα που ακολουθεί είναι κομβικό και άπαντες θα αξιολογηθούν μέχρι το τέλος της σεζόν, σε ένα «καυτό» για τον Δικέφαλο καλοκαίρι σε όλα τα επίπεδα!

Διαβάστε ακόμη...