Οι Ισραηλινοί γράφουν για ΠΑΟΚ και Ίβιτς

Από sdna.gr: Το μέλλον του Βλάνταν Ίβιτς, η Μακάμπι που βρίσκεται μια... ανάσα από τον τίτλο και ο ΠΑΟΚ που μπαίνει στο... κάδρο για τον Σέρβο τεχνικό όπως σημειώνει ΜΜΕ του Ισραήλ.
Πηγή: sdna.gr
Οι Ισραηλινοί γράφουν για ΠΑΟΚ και Ίβιτς

Σημερινό δημοσίευμα από το Ισραήλ, κάνει λόγο για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ και πάλι για τον Βλάνταν Ίβιτς. Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «one.co.il» καταγράφει ρεπορτάζ αναφορικά με την Μακάμπι, όπου μεταξύ άλλων εμπλέκει τον Δικέφαλο με την περίπτωση του Σέρβου τεχνικού.

Αρχικά το δημοσίευμα στέκεται στη Μακάμπι, η οποία είναι ένα βήμα πιο κοντά από την κατάκτηση του αήττητου πρωταθλήματος, ενώ στη συνέχεια καταγράφει ρεπορτάζ για τον Βλάνταν Ίβιτς.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, αν και υπήρχε ενδιαφέρον για τον Σέρβο τεχνικό από το Βέλγιο, ο ίδιος θέλει να συνεχίσει σε άλλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, όπου στην συνέχεια γίνεται λόγος για τον ΠΑΟΚ.

Και αυτό διότι, η εν λόγω ιστοσελίδα, σημειώνει πως ο Δικέφαλος το τελευταίο διάστημα ασχολείται με την επιστροφή του Βλάνταν Ίβιτς και πάλι στην Ελλάδα, χωρίς ωστόσο να παρουσιάζει αναλυτικό ρεπορτάζ.

Παράλληλα αναφέρει πως το επόμενο διάστημα ο Σέρβος τεχνικός θα βρίσκεται στην Ελλάδα μαζί με την οικογένεια του, υπογραμμίζοντας πως ο ΠΑΟΚ έχει την οικονομική δυνατότητα και πώς φέτος έχει βρεθεί πίσω από τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε ακόμη...