Περιμένουν τον… Τσούμπα!

Από inpaok.com: Ακόμα ένα δημοσίευμα για τον φορ του ΠΑΟΚ και την Εθνική Νιγηρίας.
Πηγή: inpaok.com
Περιμένουν τον… Τσούμπα!

Τον Τσούμπα Άκπομ... περιμένουν οι Νιγηριανοί, με σχετικό δημοσίευμα από την αφρικανική χώρα να υπογραμμίζει πως ο φορ του ΠΑΟΚ θα μπορούσε να ενταχθεί στην Εθνική, μέσα στο 2020.

Πιο συγκεκριμένα, οι Νιγηριανοί τον συμπεριλαμβάνουν σε μια λίστα αποτελούμενοι από δέκα ποδοσφαιριστές, τονίζοντας μεταξύ άλλων την δεδομένη πρόθεση του 24χρονου επιθετικού να φορέσει την φανέλα των «Σούπερ Αετών».

Υπενθυμίζεται πως ο Τσούμπα Άκπομ έχει καταγωγή από την Νιγηρία, ενώ έχει μεγαλώσει στην Βρετανία, αγωνιζόμενος στο παρελθόν με την φανέλα των μικρών Εθνικών ομάδων της Αγγλίας.

Η αναφορά των Νιγηριανών για τον φορ του Δικεφάλου:

«Οι Σούπερ Αετοί μπορούν να βασίζονται και στον, γεννημένο στην Βρετανία, Τσούμπα Άκπομ, ο οποίος ταιριάζει πραγματικά στον τρόπο παιχνιδιού τους. Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ μπορεί να παίξει στην κορυφή της επίθεσης αλλά και να δώσει βοήθειες από τα άκρα.

Μετά την ολοκλήρωση της μακρόχρονης σχέσης του με την Άρσεναλ, ο Τσούμπα μεταπήδησε στην Ελλάδα όπου έκανε καλύτερα πράγματα, σημειώνοντας κρίσιμα γκολ στην πορεία του ΠΑΟΚ προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Φέτος έχει επτά γκολ και δυο ασίστ σε 23 αγώνες πρωταθλήματος και δεν είναι άγνωστος στην Εθνική Νιγηρίας.

Ο Άκπομ μπορεί να δώσει περισσότερες επιλογές και να προσθέσει ποιότητα στην επίθεση της Νιγηρίας. Είναι αρκετά καλός και έχει ήδη δηλώσει έτοιμος να πολεμήσει για μια θέση στην ομάδα.

Ο 24χρονος έχει ανακοινώσει την πρόθεση του να αγωνιστεί για τους Σούπερ Αετούς, από τον περασμένο Σεπτέμβριο. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στις«μικρές» ομάδες της Εθνικής Αγγλίας, με 21 γκολ σε 42 εμφανίσεις».

Διαβάστε ακόμη...