Θέλει να αιφνιδιάσει τον Ολυμπιακό ο Φερέιρα!

Από thessports.gr:Πολλά έχουν γραφτεί και ειπωθεί για τις επιλογές του Αμπέλ Φερέιρα για την ενδεκάδα του στο αποψινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα που σηματοδοτεί και την έναρξη του μίνι πρωταθλήματος των πλέι οφ.
Πηγή: thessports.gr
Θέλει να αιφνιδιάσει τον Ολυμπιακό ο Φερέιρα!

Ο Πορτογάλος κόουτς λόγω της διαμορφωθείσας κατάστασης είχε την δυνατότητα να δοκιμάσει αρκετά πρόσωπα και παράλληλα να δώσει κατευθύνσεις σε ότι αφορά την τοποθέτηση των παικτών του εντός αγωνιστικού χώρου κατά την διάρκεια του αγώνα.

Σε ότι αφορά την ενδεκάδα τώρα, ο Πασχαλάκης έχει προβάδισμα έναντι του Ζίβκοβιτς για να υπερασπιστεί την εστία του Δικεφάλου, Μάτος και Βιεϊρίνια θα αγωνιστούν στα δύο άκρα της άμυνας με τους Βαρέλα και Μιχάι δίδυμο στα στόπερ. Εναλλακτικές λύσεις που μπορούν να έρθουν από τον πάγκο είναι ο Ροντρίγκο για τα άκρα και ο Μιχαηλίδης για τα στόπερ.

Ο Μίσιτς με τον Μαουρίσιο θα είναι το δίδυμο των κεντρικών χαφ την ώρα που μεσοεπιθετικά προκύπτουν τα πιο πολλά ερωτήματα. Στην κορυφή της επίθεσης ο Άκπομ έχει ένα μικρό προβάδισμα σε σχέση με τον Σφιντέρσκι, ενώ για τις τρεις θέσεις πίσω από τον φορ υπάρχουν τέσσερις υποψήφιοι.

Στον πρώτο ημιτελικό κυπέλλου την τριάδα αποτελούσαν Πέλκας, Μπίσεσβαρ και Καντουρί, ωστόσο θέση στο σημερινό ντέρμπι διεκδικεί και ο Λημνιός.

Μοιάζει πάντως δεδομένο ότι το σχήμα του Δικεφάλου θα είναι άκρως επιθετικό με τους Βιεϊρίνια και Μάτος στα μπακ, με την μεσαία γραμμή χωρίς στην ουσία αμυντικό μέσο και τους Μπίσεσβαρ και Πέλκα μαζί στην ενδεκάδα, με τον Φερέιρα να θέλει να αιφνιδιάσει έναν Ολυμπιακό που απόψε παίζει για δυο αποτελέσματα στην Τούμπα.

Διαβάστε ακόμη...