«Όταν θα παίξουμε με κόσμο, ξανά έλα» (video)

Από paok24.com:Θεωρητικά, το γεγονός πως οι κερκίδες της Τούμπας θα είναι σήμερα άδειες, δίνει έξτρα πόντους στον Ολυμπιακό για ένα θετικό αποτέλεσμα. Ωστόσο, ο ΠΑΟΚ είναι... συνηθισμένος να παίζει μπροστά σε άδειες κερκίδες και αυτό οι Πειραιώτες το κατάλαβαν για τα καλά τον Φεβρουάριο του 2011!
Πηγή: paok24.com
«Όταν θα παίξουμε με κόσμο, ξανά έλα» (video)

Στις 19 Ιανουαρίου 2011, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ άφηναν ανοιχτούς λογαριασμούς για την πρόκριση στους "4" του Κυπέλλου μετά το 1-1 στο "Γ. Καραϊσκάκης", αποτέλεσμα που εκ των πραγμάτων έδινε προβάδισμα πρόκρισης στον ΠΑΟΚ παρά το γεγονός πως η ρεβάνς της Τούμπας επρόκειτο να διεξαχθεί μπροστά σε άδειες κερκίδες λόγω τιμωρίας του Δικεφάλου.

Στα του... pre game, έμειναν στην ιστορία πολλά. Μεταξύ άλλων, η απίστευτη αστυνομική δύναμη εντός και εκτός Τούμπας προκειμένου να αισθάνεται ασφαλής ο Βαγγέλης Μαρινάκης, οι... μεταφορές Κυριάκος και φυσικά το.. απείθαρχο κουμπί στο πουκάμισο του μεγαλομετόχου του Ολυμπιακού!

Στο χορτάρι όμως, οι ελπίδες του Ολυμπιακού αποδείχθηκαν φρούδες! Η θέληση, το πάθος και η δίψα των παικτών του ΠΑΟΚ ήταν μεγαλύτερη και αυτό αποτυπώθηκε και στον αγωνιστικό χώρο, με τους Πειραιώτες να περιορίζονται σε παθητικό ρόλο!

Στο πρώτο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ ήταν το απόλυτο αφεντικό χωρίς ωστόσο να καταφέρει να μετουσιώσει σε γκολ κάποιες από τις ευκαιρίες που δημιούργησε, απέναντι στους - ανήμπορους να αντιδράσουν - παίκτες του Ολυμπιακού, που σε ολόκληρο το παιχνίδι δεν δημιούργησαν ούτε μία ευκαιρία!

Στο 57ο λεπτό όμως, ο Δικέφαλος πέτυχε αυτό που ήθελε με σκόρερ τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, έπειτα από κεφαλιά του Βλάνταν Ίβιτς προ του Μέλμπεργκ. Το 1-0 ήταν τελικά και το τελικό σκορ, το οποίο ξεκάθαρα ήταν... τιμητικό για τον Ολυμπιακό, που εν τέλει δεν... σώθηκε ούτε από τον Μάνταλο και τους βοηθούς του, ούτε από το ελικόπτερο, ούτε φυσικά από τις... Μεταφορές ο Κυριάκος!

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΟΚ (Μάκης Χάβος): Χαλκιάς, Σνάουτσνερ, Σαβίνι (71' Ελ Ζαρ), Μαλεζάς, Τσιρίλο, Πάμπλο Γκαρσία, Τσουκαλάς, Ίβιτς (90΄+ 2 Μπαλάφας), Λίνο, Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδης (85' Μουσλίμοβιτς).

Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Νικοπολίδης, Ραούλ Μπράβο, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Τοροσίδης, Μοδέστο, Ιμπαγάσα, Μιραλάς, Ρόμενταλ (54' Ζαϊρί), Φουστέρ (60' Πάντελιτς), Τζιμπούρ (60' Φετφατζίδης).

Διαβάστε ακόμη...