Ντόπες Σαββίδη πριν το ντέρμπι στους παίκτες του ΠΑΟΚ

Από sfina.gr: Επικοινωνία με τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης, με τον ισχυρό άνδρα του Δικεφάλου να ντοπάρει ψυχολογικά του παίκτες, ζητώντας τους να δείξουν την απαιτούμενη σοβαρότητα και να καλύψουν τη διαφορά των επτά βαθμών που υπάρχει με τον Ολυμπιακό.
Πηγή: sfina.gr
Ντόπες Σαββίδη πριν το ντέρμπι στους παίκτες του ΠΑΟΚ

«Αν καλύψετε το -7 για μένα θα είστε πρωταθλητές και θα ανταμειφθείτε ανάλογα», ήταν κάποια από τα λόγια του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ και ζητώντας από τους παίκτες να επιδείξουν την απαιτούμενη σοβαρότητα.

«Σας ευχαριστώ για τον τρόπο με τον οποίο ανταποκριθήκατε στην ανάγκη για μείωση των αποδοχών στα συμβόλαια, καθώς έτσι βοηθήσατε στην ομαλή λειτουργία της ομάδας λόγω του κορωνοϊού αλλά και του Financial Fair Play. Θέλω να ξέρετε ότι εγώ δεν ξεχνάω ποτέ, και δεν θα ξεχάσω αυτό που κάνατε για την ομάδα. Περιμένω να τα δώσετε όλα στους αγώνες που απομένουν.

Θέλω να ξέρετε πως αν καταφέρετε να καλύψετε τη διαφορά των επτά βαθμών από τον Ολυμπιακό, ανεξάρτητα από την τελική έκβαση, για μένα θα είναι σα να έχετε πάρει το πρωτάθλημα και η ανταμοιβή σας θα είναι σαν να είστε πρωταθλητές», ήταν κάποια από τα λόγια του Ιβάν Σαββίδη.

Διαβάστε ακόμη...