Ώρα αποφάσεων!

Από paok24.com: Με μία προπόνηση στις 19:00 ολοκληρώνεται σήμερα η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το αυριανό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα (19:30), το οποίο έχει τον χαρακτήρα... τελικού για τον Δικέφαλο!
Πηγή: paok24.com
Ώρα αποφάσεων!

Κατά τη διάρκειά της, ο Αμπέλ Φερέιρα θα δουλέψει με τους ποδοσφαιριστές τις τελευταίες λεπτομέρειες για το αγωνιστικό πλάνο που θα ακολουθήσει ο ΠΑΟΚ και εν συνεχεία θα ανακοινώσει την αποστολή, η οποία δεν θα αποσυρθεί στο "Μακεδονία Παλλάς" αλλά σε κεντρικό ξενοδοχείο του κέντρου.

Σε κάθε περίπτωση, οι επιλογές του Πορτογάλου για την άμυνα είναι περιορισμένες βάσει της απουσίας των τιμωρημένων Γιαννούλη, Ίνγκασον και αυτής του ανέτοιμου Κρέσπο, ενώ δεν υπολογίζεται φυσικά και ο τραυματίας Ντόουγκλας Αουγκούστο.

Το βέβαιο είναι πάντως πως στον ΠΑΟΚ έχουν συνειδητοποιήσει πλήρως την κρισιμότητα του αυριανού ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, από τη στιγμή που ο Δικέφαλος είναι υποχρεωμένος εκ των πραγμάτων να μειώσει τη διαφορά που τον χωρίζει από τους Πειραιώτες και παράλληλα να κρατηθεί στη δεύτερη θέση ανεξάρτητα από το τι θα κάνει η ΑΕΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Διαβάστε ακόμη...