«Ρισκάρουμε χωρίς να ξέρουμε τι και πως»

Από paok24.com: Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στην ανακοίνωση που εξέδωσαν οι «ασπρόμαυροι» κατά της ΕΣΑΠ.
Πηγή: paok24.com
«Ρισκάρουμε χωρίς να ξέρουμε τι και πως»


Σκληρή ανακοίνωση για τις εξελίξεις γύρω από τη Volley League με φόντο τις αποφάσεις που πάρθηκαν για διεξαγωγή Final-4 ώστε να ολοκληρωθεί η σεζόν και να αναδειχτεί πρωταθλητής στα γήπεδα, εξέδωσαν οι παίκτες της ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ.

Οι «ασπρόμαυροι» απειλούν να μην πάρουν μέρους στους αγώνες εάν δεν υπάρχουν ξεκάθαρες αποφάσεις για το θέμα των συμβολαίων, αλλά και για το υγειονομικό πρωτόκολλο που θα ισχύει στις προπονήσεις και στους αγώνες.

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Θάνος Τερζής, σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις, σχολίασε:

«Θέλουμε το υγειονομικό πρωτόκολλο να είναι συγκεκριμένο. Μιλήσαμε για επέκταση των συμβολαίων γιατί τα συμβόλαια μας έληξαν από τον Μάιο και ότι θα πρέπει πληρωθούν τα συμβόλαια στο ακέραιο. Μπορείτε να καταλάβετε ότι το ποσοστό του ΕΣΑΠ είναι σημαντικό για έναν αθλητή του βόλεϊ.

Μιλήσαμε εδώ και καιρό. Δεν ακούστηκε η φωνή μας στην τηλεδιάσκεψη της λίγκας και θέλαμε να ακουστεί. Θεωρώ ότι θα έπρεπε να είχαν παρθεί κάποιες αποφάσεις. Για εμάς δεν είναι μόνο τα χρήματα αλλά πηγαίνουμε στις προπονήσεις και δεν ξέρουμε πως να συμπεριφερθούμε. Ρισκάρουμε και δεν ξέρουμε τι και πως».

Διαβάστε ακόμη...