«Νιώθω ότι άφησα κάτι στη μέση με τον ΠΑΟΚ»

Από paok24.com: Ο Έλληνας παίκτης ευχήθηκε να έχει ο ΠΑΟΚ πιο ξεκάθαρο πλάνο το φετινό καλοκαίρι, ενώ τόνισε ότι έχει γίνει ήδη μία συζήτηση με την πλευρά των «ασπρόμαυρων» με φόντο τη νέα σεζόν.
Πηγή: paok24.com
«Νιώθω ότι άφησα κάτι στη μέση με τον ΠΑΟΚ»


Στη διαδικτυακή εκπομπή «Rebound» της ιστοσελίδας sdna.gr φιλοξενήθηκε ο Ζήσης Σαρικόπουλος, με τον Έλληνα αθλητή να αναφέρεται στο πώς κύλησε η σεζόν που διακόπηκε λόγω κορονοϊού:

«Ήταν μία περίεργη χρονιά από όλες τις απόψεις και στο τέλος, στιγματίστηκε από τον κορονοϊό. Περάσαμε από 40 κύματα, αλλαγές παικτών, αλλαγές προπονητών, υπήρχαν πολλά σκαμπανεβάσματα. Όταν έχεις διπλές υποχρεώσεις, δε συνειδητοποιείς και πολλά. Τώρα, βρήκα το χρόνο να συνειδητοποιήσω τι γίνεται. Σκέφτηκα τι δεν κάναμε σωστά, τι έγινε και συνειδητοποίησα τα σκαμπανεβάσματα που είχαμε».

Για τα όσα έγιναν μετά το ματς με τον Κολοσσό:

«Σε πολλά παιχνίδια, βγάλαμε από μόνοι μας τα μάτια μας. Για παράδειγμα, σε πολλά παιχνίδια, ήμασταν καλοί για 30-32 λεπτά και στο τέλος, δεν κάναμε αυτά που έπρεπε. Υπήρχε το «πρέπει», δημιουργήσαμε ένα έξτρα άγχος στο πως θα κλείσουμε τους αγώνες, έχοντας σε πολλούς, καταστροφική τέταρτη περίοδο. Αυτό είχε γίνει και σε εκείνο το παιχνίδι με τον Κολοσσό».

Σχετικά με την επόμενη μέρα του ΠΑΟΚ, αλλά και της δικής του καριέρας:

«Υπάρχει ένα μεγάλο ερωτηματικό ως προς το πρωτάθλημα. Πόσες ομάδες, ποια κριτήρια θα ισχύσουν κτλ. Για μένα, με την πανδημία, ήταν μια ευκαιρία να γίνει μια ανασυγκρότηση στο πρωτάθλημα, για να γίνει όπως τους αξίζει να είναι. Θέλω να είμαι αισιόδοξος ότι τα πράγματα θα είναι καλύτερα. Ακούγονται πολλά και για τον ΠΑΟΚ. Έχουν γίνει κάποιες κινήσεις για την επόμενη μέρα για τη διοίκηση.

Ξέρω ότι το διάστημα της καραντίνας, έχουν κινητοποιηθεί άνθρωποι για να γίνει μάθημα, το φετινό πάθημα. Ελπίζω να αποφευχθεί όλο αυτό φέτος και να υπάρχει από την αρχή του καλοκαιριού, πιο ξεκάθαρο πλάνο. Όλα αυτά, είναι σε θεωρητικό επίπεδο. Προσωπικά, είναι νωρίς για να δω τι θα κάνω. Είχε γίνει μία κουβέντα με τον ΠΑΟΚ, προ κορoνοϊού, για τη συνέχεια της συνεργασίας μας. Είναι κάτι που το σκέφτομαι, αλλά δε βιάζομαι. Με ενόχλησε που η διακοπή μας βρήκε στην τελευταία θέση. Νιώθω ότι κάτι άφησα στη μέση, δεν ήθελα να σταματήσει έτσι η χρονιά και να λένε ότι ο ΠΑΟΚ, σώθηκε λόγω κορoνοϊού. Επειδή αυτό το καλοκαίρι, θα είναι πολύ ιδιαίτερο, χρειάζεται διπλή υπομονή».

Διαβάστε ακόμη...