Νέο ξενοδοχείο, νέες συνήθειες!

Υποχρεωμένοι να ακολουθήσουν πιστά το πρωτόκολλο υγιεινής και ασφάλειας για τους αγώνες της Super League, θα είναι εφεξής οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ και φυσικά όλες οι ομάδες που θα πάρουν μέρος στα πλέι οφ και πλέι άουτ, αρχής γενομένης από αυτό το Σαββατοκύριακο.
Πηγή: paok24.com
Νέο ξενοδοχείο, νέες συνήθειες!


Καταρχήν, με το Μακεδονία Παλλάς να βρίσκεται σε αναστολή εξαιτίας του κορωνοΐού μέχρι το τέλος του Ιουνίου, οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ θα διανυκτερεύσουν αύριο σε μεγάλο ξενοδοχείο του κέντρου, αφού πρώτα μεταβούν σε αυτό με τα προσωπικά τους ΙΧ.

Το απόγευμα της Κυριακής δε, οι "ασπρόμαυροι" θα μεταβούν στην Τούμπα με δύο λεωφορεία, ενώ διαφορετική σε σχεδόν απόλυτο βαθμό σε σχέση με την... προ κορωνοΐό εποχή θα είναι η παραμονή τους στο γήπεδο τόσο πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Ολυμπιακό, όσο και μετά το τέλος του.

Πιο συγκεκριμένα, εκτός των ποδοσφαιριστών και των διαιτητών κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης και του αγώνα, όλοι οι υπόλοιποι που θα βρίσκονται εντός του αγωνιστικού χώρου θα πρέπει να φοράνε προστατευτικές μάσκες και γάντια, ενώ το πρωτόκολλο επιτάσσει τους αναπληρωματικούς και τους ανθρώπους του τεχνικού τιμ να έχουν ανάμεσά τους μία κενή θέση, στον πάγκο της ομάδας. Γι΄ αυτόν τον λόγο άλλωστε, έχει επιτραπεί στις ομάδες να... επεκτείνουν τους πάγκους τους.

Επιπλέον, οι ποδοσφαιριστές δεν θα προβούν σε δηλώσεις στη Μεικτή ζώνη του γηπέδου, ενώ θα υπάρχει ιατρική βεβαίωση για όσους θα έχουν δικαίωμα παρουσίας στα αποδυτήρια και στους χώρους της Τούμπας.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα δε, απαγορεύονται οι χειραψίες και οι εναγκαλισμοί, με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ από την πλευρά της να έχει ήδη προβεί σε όλες τις απαραίτητες προεργασίες προκειμένου να εφαρμόσει την Κυριακή όλα όσα προβλέπονται από το πρωτόκολλο υγιεινής και ασφάλειας.

Διαβάστε ακόμη...