Κατά του διορισμού Φαραντούρη και της σύστασης της ΕΕΑ ο ΠΑΟΚ!

Από paok24.com: Τι ζήτησε από το Συμβούλιο της Επικρατείας στη σημερινή διαδικασία
Πηγή: paok24.com
Κατά του διορισμού Φαραντούρη και της σύστασης της ΕΕΑ ο ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ ζήτησε από το ΣτΕ να κρίνει παράνομο το διορισμό του Νίκου Φαραντούρη, θεωρώντας ότι αν συμβεί αυτό, μπορεί να κριθεί αναλόγως και όλη η σύσταση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού!

Από πλευράς ΠΑΟΚ, ήταν παρών ο Αχιλλέας Μαυρομάτης, ενώ στην εκπροσώπηση του συμμετείχαν και οι καθηγητές, Σιούτου και Κατσάς.

Η διαδικασία διήρκεσε μία ώρα, με την πλευρά του ΠΑΟΚ να εστιάζει κυρίως στο διορισμό του Νίκου Φαραντούρη από το Πανεπιστήμιο Πειραιά, λίγο καιρό πριν βγει η απόφαση της Ε.Ε.Α. για το θέμα της πολϋϊδιοκτησίας. Αν αποφασιστεί κάτι τέτοιο, στον ΠΑΟΚ θεωρούν ότι είναι άκυρη όλη η σύσταση της συγκεκριμένης επιτροπής και περί αυτού επιχειρηματολόγησαν στη σημερινή διαδικασία στο ΣτΕ.

«Παρών» στη διαδικασία ήταν και νομικός του Ολυμπιακού, προκειμένου να στηρίξει το διορισμό Φαραντούρη στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Το θέμα από εδώ και πέρα, με τη συγκεκριμένη υπόθεση, έχει να κάνει με το χρονικό διάστημα της απόφασης, καθώς μπορεί να πάρει από τρεις μήνες, μέχρι και... δύο χρόνια! Από την πλευρά των νομικών εκπροσώπων του ΠΑΟΚ, εξηγήθηκε ότι πρέπει να υπάρξει απόφαση εντός των αθλητικών πλαισίων...

Επίσης, στις 16:00, ήταν να ξεκινήσει η προσφυγή του Ολυμπιακού κατά του ΠΑΟΚ, στο Διαιτητικό Δικαστήριο τς ΕΠΟ, για την προσφυγή στα πολιτικά δικαστήρια. Κάτι παρόμοιο, είχε κάνει και το 2016 για αντίστοιχη προσφυγή, για την υπόθεση που είχε τότε ο Βαγγέλης Μαρινάκης με την ΕΕΑ...

Διαβάστε ακόμη...