«Έτοιμος να παίξει ο Βέρνμπλουμ!»

Aπό thessports.gr:Την βεβαιότητα ότι ο Πόντους Βέρνμπλουμ είναι έτοιμος να αγωνιστεί ξανά σε επίσημο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, με φόντο την επανέναρξη της αγωνιστικής δράσης, εξέφρασε ο δικηγόρος και σύμβουλος του Σουηδού ποδοσφαιριστή, Καρλ Φλάγκερ.
Πηγή: thessports.gr
«Έτοιμος να παίξει ο Βέρνμπλουμ!»

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι δεν υπάρχει κάτι στις φήμες για επιστροφή του πελάτη του στην Γκέντεμποργκ, μιας και το συμβόλαιο με τον Δικέφαλο ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι, με τον έμπειρο μέσο και την οικογένεια του να περνούν καλά στη Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά, τα όσα είπε στα σουηδικά ΜΜΕ:

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Ο Πόντους είναι σε φόρμα και έτοιμος να παίξει ξανά. Προπονείται κανονικά με τον ΠΑΟΚ και προετοιμάζεται για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση. Ελπίζω να πάρει χρόνο συμμετοχής στα playoffs».

Για το αν είναι υπάρχει ενδεχόμενο επιστροφής του στο σουηδικό πρωτάθλημα και συγκεκριμένα στην Γκέτενμποργκ: «Δεν υπάρχει καμία συζήτηση με την Γκετένμποργκ. Ο Πόντους έχει συμβόλαιο για ακόμη έναν χρόνο με τον ΠΑΟΚ και ίσως δεν θα διαπραγματευθεί με άλλη ομάδα.

Τώρα έχει επιστρέψει, είναι ένας καλός παίκτης για τον ΠΑΟΚ και ο ίδιος και η οικογένειά του περνούν πολύ καλά στη Θεσσαλονίκη».

Μάλιστα, στο κείμενο φιλοξενούνται και οι δηλώσεις του Βέρνμπλουμ από τον Απρίλιο: «Όπως έχει η κατάσταση τώρα, δεν μπορούμε να σκεφτούμε τίποτα. Δεν γνωρίζουμε καν αν θα επιβιώσουν τα πρωταθλήματα. Ο ΠΑΟΚ έχει έναν ισχυρό ιδιοκτήτη αλλά πραγματικά πιστεύω πως ο χάρτης του ποδοσφαίρου θα ξανά σχεδιαστεί. Έχει ενδιαφέρον να δούμε τι θα συμβεί στην συνέχεια».

Διαβάστε ακόμη...