«Πεπρωμένο μου ο ΠΑΟΚ»

Ο έμπειρος αμυντικός του ΠΑΟΚ, αναφέρθηκε σε διάφορα γεγονότα από την παρουσία του στην Ισπανία και φυσικά, έκανε ξεχωριστή και πολύ ιδιαίτερη αναφορά στο «Δικέφαλο του Βορρά.
Πηγή: paok24.com
«Πεπρωμένο μου ο ΠΑΟΚ»


Αρχικά, στη συνέντευξη του στην ιστοσελίδα «Palabradecantera», αναφέρθηκε στο ντεμπούτο του με τη Σεβίλλη, που ήταν σε ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι με τη Μπόλτον... «Όταν περνάς λιγότερα από τρία χρόνια στη Λόρα και κάνεις ντεμπούτο στο UEFA, δεν έχεις το χρόνο να αφομοιωθείς. Τώρα που το σκέφτομαι, μου φαίνεται τρελό» είπε ο Κρέσπο.

Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ, θυμήθηκε έπειτα από ερώτηση και τη μάσκα που φορούσε σε αγώνες με τη Σεβίλλη, μετά από μία δυνατή αγκωνιά που είχε δεχτεί στο πρόσωπο από τον Ντιαρά. «Πολλοί φίλοι της Σεβίλλης, με βλέπουν στο δρόμο και δε με γνωρίζουν. Αν βάλω όμως τη μάσκα, σίγουρα όλοι ξέρουν ποιος είμαι» δήλωσε χαριτολογώντας.

Ο Κρέσπο, μίλησε και για την εποχή που ήταν στην Κόρντομπα και το παιχνίδι με τη Ρεάλ, στο οποίο, είχε αποβληθεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο. «Είναι άσχημο να το λέω, αλλά εκείνη τη μέρα, είχα κάνει ένα πολύ καλό παιχνίδι και κανένας άνθρωπος από την πόλη μου, δεν κατάφερε να κλείσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ήμουν πολύ απογοητευμένος. Πριν την αποβολή, μου είχε δώσει αγκωνιές αρκετές φορές. Ο πρόεδρος με κάλεσε και μου είπε ότι δε θα μπορούσε να κριτικάρει τη Ρεάλ, επειδή ήμασταν φιλικοί σύλλογοι. Από τη μία πλευρά μου, με κάλεσε για να μου να κλείσω το κινητό μου τηλέφωνο, να μπω στο σπίτι μου και να μην έχω κάποια επαφή, αλλά από την άλλη, έλεγε στον Τύπο ότι μπορούσα να τους βοηθήσω εγώ! Εγώ ήθελα να υπερασπιστώ τα συμφέροντα του συλλόγου, αλλά αυτός πίστευε ότι ήταν κάτι πολύ σκληρό»

Οσο για τον ΠΑΟΚ στον οποίο είναι από το 2016; «Πιστεύω πολύ στο πεπρωμένο και στα σημάδια. Αποφάσισα να αποδεχθώ την πρόταση, μετά το ενδιαφέρον που μου είχαν δείξει από την προηγούμενη χρονιά. Ήταν ο προορισμός που περίμενα λιγότερο, ότι θα είναι για τα επόμενα χρόνια. Βρήκα ένα σύλλογο που μεγαλώνει, με εκπληκτικούς οπαδούς και την πιθανότητα να παίξω ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Η ατμόσφαιρα που υπάρχει στα παιχνίδια στην Ελλάδα, δείχνει πόσο αφοσιωμένοι είναι οι οπαδοί, ειδικά στα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, που είναι οι πιο σημαντικοί αγώνες» ανέφερε ο Κρέσπο.

Διαβάστε ακόμη...