PAOK TV κατά της «πειρατείας»!

Το PAOK TV ετοιμάζεται για την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος, αρχής γενομένης από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και έχει τη δική του... ασπίδα κατά της «πειρατείας».
Πηγή: paok24.com
PAOK TV κατά της «πειρατείας»!


Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ στην ιστοσελίδα της:

«To PAOK TV θα σας κρατήσει συντροφιά και στα Play Offs της Super League. Στην προσπάθεια που κάνουμε σας θέλουμε όλους δίπλα μας.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ συνεχίζει για την καταπολέμηση των φαινομένων πειρατείας του PAOK TV την συνεργασία της με την MEDIASTALKER.

Η Mediastalker είναι μια εταιρεία που εξειδικεύεται στην καταπολέμηση της πειρατείας και την παραβίαση της πνευματικής ιδιοκτησίας των οπτικοακουστικών έργων στο διαδίκτυο.

Βασισμένη σε λογισμικό Τεχνητής Νοημοσύνης και Μηχανικής Μάθησης, θα ελέγχει το internet για παράνομες ζωντανές μεταδόσεις του PAOK TV ώστε το υλικό να ελέγχεται και να διαγράφεται άμεσα.

Οι φίλοι της ομάδας μπορούν να βοηθήσουν τη διαδικασία στέλνοντας email στο [email protected] με το παράνομο link που εντοπίζουν ώστε να γίνονται άμεσα ενέργειες ή να τηλεφωνήσουν στο 2310954099.

Παράλληλα θα υπάρχουν κλιμάκια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που θα ελέγχουν και την προβολή των αγώνων σε χώρους εστίασης και δημόσιας προβολής. Μπορείτε και εδώ να βοηθήσετε στέλνοντάς μας την διεύθυνση και την ονομασία του καταστήματος που δείχνει το παιχνίδι χωρίς να βρίσκεται στην λίστα των HotSpots.

Ήδη η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει ενέργειες εναντίον όσων έχουν παραβιάσει τους όρους χρήσης και όσους μεταδίδουν τους αγώνες σε παράνομα streams.

Στη προσπάθεια σας θέλουμε συμπαίκτες!»

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...