Κωνσταντινίδης: «Δεν είναι άδικο για την οικογένεια Σαββίδη να βουλώνει τρύπες;»

Από sdna.gr:Ο πρώην αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Νίκος Κωνσταντινίδης μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, υποστηρίζοντας ότι δεν θα είναι στη νέα διοίκηση της ΚΑΕ και εξηγώντας παράλληλα το πλάνο που εκπόνησε για την βελτίωση των οικονομικών της.
Πηγή: sdna.gr
Κωνσταντινίδης: «Δεν είναι άδικο για την οικογένεια Σαββίδη να βουλώνει τρύπες;»

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το εάν θα είναι στη νέα διοίκηση: «Όχι, δεν θα είμαι. Για μένα η περσινή μου ενασχόληση ήταν μια ανάγκη αλλά φέτος υπάρχουν άλλες προτεραιότητες. Η αλήθεια είναι ότι επίσημα δεν έχω κληθεί. Για μένα ήταν ζήτημα κόκκινης γραμμής ότι δεν μπορώ να συμμετέχω σε μια διοίκηση πρωτοδικείου. Δεν μπορούν τα προβλήματα να μπαίνουν κάτω από το χαλί. Πρέπει να κινητοποιηθεί ο κόσμος περισσότερο και πιστεύω ότι εάν προκύψει διοίκηση πρωτοδικείου θα έχουμε τα περσινά.

Για το εάν θα βοηθήσει ένας επενδυτής: «Δεν είναι θέμα επενδυτή. Μπορεί να σταθεί στα πόδια της η ΚΑΕ ΠΑΟΚ χωρίς να βρεθεί επενδυτής. Υπάρχει σχέδιο πενταετίας για το πως θα βρει πόρους η ομάδα για να προχωρήσει. Οι άξονες του είναι δύο: μειώνεις τα έξοδα, αυξάνεις τα έσοδα. Τα έσοδα μπορούν να βρεθούν από χορηγίες, τηλεοπτικά, εκμετάλλευση του γηπέδου, εκμετάλλευση του σήματος με προϊόντα. Φυσικά, αυτό χτίζεται.

Προφανώς χρειάζεται κυνήγι για να εφαρμοστεί. Σίγουρα είναι ένα σχέδιο που θα βελτιώνει οικονομικά την ομάδα κάθε χρόνο. Δεν είναι άδικο για την οικογένεια Σαββίδη να βουλώνει τρύπες; Δεν νομίζω ότι ένας τέτοιος άνθρωπος θα αρνούνταν κάποια ανταποδοτική χορηγία.

Το σχέδιο το παρέδωσα στον πρόεδρο μου, παραδόθηκε στον ΑΣ και το έδωσα και στην οικογένεια Σαββίδη».

Για την ανακοίνωση της Θύρας 4: «Με εξέφρασε 100% η ανακοίνωση της Θύρας 4 και είναι μια ευκαιρία φέτος να μην μπουν τα προβλήματα κάτω από το χαλί».

Διαβάστε ακόμη...