«Είμαστε έτοιμοι! Το PAOK TV την επόμενη σεζόν θα είναι πολύ διαφορετικό»

Από paok24.com: Ο New Media Director της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Αρωνιάδης, μίλησε στο radioprimo.gr αναφορικά με το PAOK TV αλλά και την επόμενη μέρα στον Δικέφαλο.
Πηγή: paok24.com
«Είμαστε έτοιμοι! Το PAOK TV την επόμενη σεζόν θα είναι πολύ διαφορετικό»


Ο υπεύθυνος των New Media της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Παναγιώτης Αρωνιάδης μίλησε στο radioprimo.gr και αναφέρθηκε σε πολλά ζητήματα που σχετίζονται με την ΠΑΕ και τις αρμοδιότητές του.

Αναφορικά με το ΠΑΟΚ TV:

"Τα παιχνίδια θα παίζουν κανονικά στο PAOK TV. Το κόστος του αγώνα είναι 8 ευρώ. Είμαστε έτοιμοι, δεν έχει αλλάξει τίποτα, απλά έγινε μια αναγκαστικά παύση δραστηριοτήτων για όλους. Σκεφτόμαστε αρκετά πράγματα για το πως θα αναπτύξουμε το PAOK TV για να γίνει πιο ελκυστικό για όλους. Το PAOK TV την επόμενη σεζόν θα είναι πολύ διαφορετικό από πολλούς τομείς και πολύ καλύτερο".

Είναι η μεγαλύτερη η ζήτηση τώρα που τα παιχνίδια θα είναι κεκλεισμένων των θυρών;

"Έχουμε την τάση να περιμένουμε όλοι την τελευταία στιγμή, οπότε αυτό θα ξεκαθαρίσει δύο μέρες πριν το παιχνίδι. Γενικά ο κύριος όγκος των πωλήσεων γίνεται ανήμερα του παιχνιδιού και πιο συγκεκριμένα τις δυο τελευταίες ώρες πριν το παιχνίδι. Με την... δίψα που υπάρχει πάντως για ποδόσφαιρο και χωρίς κόσμο στο γήπεδο, περιμένουμε ότι θα έχει μεγαλύτερη ζήτηση".

Αναφορικά με τα εισιτήρια διαρκείας και αν θα αποζημιωθεί κάπως ο κόσμος:

"Γίνονται πολλές σκέψεις και είμαστε οι πρώτοι που θέλουμε να έχουμε τον κόσμο μας ικανοποιημένο. Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να τους κρατήσουμε ευχαριστημένους και κοντά στην ομάδα".

Ποιοι θα μπορούν να βρεθούν στο γήπεδο;

"Θα μιλήσω για το κομμάτι των media. To πρωτόσκολο είναι συγκεκριμένο, θα επιτρέπονται στο γήπεδο 30 δημοσιογράφοι και 15 φωτογράφοι. Ουσιαστικά θα είναι ένας ανά μέσο, καλύπτοντας τα μεγαλύτερα ΜΜΕ της Ελλάδας. Υπάρχουν και συγκεκριμένες προδιαγραφές, δηλαδή όλοι που θα μπαίνουν στο γήπεδο θα φοράνε μάσκα και γάντια".

Διαβάστε ακόμη...