Όσοι βιάστηκαν με τον ΠΑΟΚ, θα αντιμετωπίσουν εκπλήξεις»

Από sdna.gr: Μήνυμα με φόντο την επανέναρξη του πρωταθλήματος έστειλε ο Κυριάκος Κυριάκος, κάνοντας μια σύντομη αποτίμηση της παράξενης εποχής που βιώνει το ποδόσφαιρο.
Πηγή: sdna.gr
Όσοι βιάστηκαν με τον ΠΑΟΚ, θα αντιμετωπίσουν εκπλήξεις»

Τι ανέφερε για την κρίση της τριετίας που αντιμετώπισε ο ΠΑΟΚ και τα κίνητρα στο ντεπόζιτο των 'ασπρόμαυρων'...

Η επανέναρξη του πρωταθλήματος βρίσκει εκ νέου στο δυναμικό του ΠΑΟΚ και τον Κυριάκο Κυριάκο. Το διοικητικό στέλεχος της 'ασπρόμαυρης' ΠΑΕ έστειλε το δικό του μήνυμα για τη διαχείριση που καλούνται να κάνουν οι Θεσσαλονικείς με φόντο την επιστροφή.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, πριν τη διακοπή, ο ΠΑΟΚ πέρασε την αγωνιστική κρίση της τριετίας και όσοι βιάστηκαν να κλείσουν τον κύκλο αυτής της ομάδας, θα αντιμετωπίσουν εκπλήξεις...

Αναλυτικά τα όσα σημείωσε:

Σε έναν κόσμο εντελώς διαφορετικό, εμείς προσπαθούμε να επιστρέψουμε στις παλιές αγαπημένες μας συνήθειες, στο ποδόσφαιρο.

Ξεκινάμε την πρώτη αγωνιστική εβδομάδα μετά από 3 μήνες (εγώ προσωπικά μετά από έναν χρόνο) και η διαχείριση πρέπει να είναι πρωτοφανής, προσεκτική, προσαρμοσμένη.

Πριν τη διακοπή ο ΠΑΟΚ πέρασε την αγωνιστική κρίση της τριετίας. Έρχονται 11 ή 12 παιχνίδια που αυτή η οσμή κρίσης μπορεί να εξαφανιστεί. 30 βαθμοί στο τραπέζι του πρωταθλήματος και θέλουμε 7 περισσότερους από τον Ολυμπιακό, μια πρόκριση στον τελικό Κυπέλλου και μια ακόμη κατάκτησή του.

Μπορεί να τα καταφέρουμε όλα, μπορεί και όχι, το βασικό όμως θέμα είναι να πετύχουμε ή να αποτύχουμε με το δικό μας σχέδιο, βαδίζοντας στον δικό μας δρόμο, ειλικρινείς απέναντι στο κοινό μας και στο κοινό που αγαπάει το πραγματικό ποδόσφαιρο.

Η ομάδα αυτή έχει πολλά ακόμη να προσφέρει, όσοι βιάστηκαν να κλείσουν τον κύκλο της, θα αντιμετωπίσουν εκπλήξεις, όπως συνέβη αρκετές φορές στο παρελθόν.

Ο ΠΑΟΚ άλλαξε επίπεδο οριστικά. Αυτό σημαίνει ότι οι επιτυχίες του θεωρούνται πια περισσότερο αυτονόητες και οι αποτυχίες του είναι λόγος να πανηγυρίζουν οι αντίπαλοί του. Αυτό όμως είναι τίτλος τιμής και καύσιμο. Δυστυχώς για τους κακοπροαίρετους, έχουμε μάθει πια καλά να γεμίζουμε το ντεπόζιτό μας με κίνητρα.

Καλή επανεκκίνηση, χωρίς τραυματισμούς!

Σε έναν κόσμο εντελώς διαφορετικό, εμείς προσπαθούμε να επιστρέψουμε στις παλιές αγαπημένες μας συνήθειες, στο...

Gepostet von Κυριάκος Σ. Κυριάκος am Montag, 1. Juni 2020

Διαβάστε ακόμη...