Από τον ΠΑΟΚ στον… ΠΑΟ ο Παπαδόπουλος

Από inpaok.com: O Κυριάκος Παπαδόπουλος ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και θέλει να προπονηθεί στην Ελλάδα, ώστε να επιστρέψει στην καλή κατάσταση που βρισκόταν πριν τραυματιστεί.
Πηγή: inpaok.com
Από τον ΠΑΟΚ στον… ΠΑΟ ο Παπαδόπουλος

Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός ζήτησε να προπονηθεί με τον ΠΑΟΚ, όμως ο Αμπέλ Φερέιρα δεν δέχθηκε να έρθει να φορέσει (έστω και στην προπόνηση) τα «ασπρόμαυρα».

Έτσι, ο Παπαδόπουλος βρέθηκε το Σάββατο (30/5) στις εγκαταστάσεις του Παναθηναϊκού. Ξεκινάει την επόμενη εβδομάδα προπονήσεις, αποφασισμένος να δείξει ότι ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του.

Ο 28χρονος διεθνής αμυντικός Κυριάκος Παπαδόπουλος εθεάθη στις εγκαταστάσεις των πράσινων και έγινε αντιληπτός από ποδοσφαιριστές του τριφυλλιού.

Στην προπόνηση που ακολούθησε δεν συμμετείχε, προφανώς διότι ήταν υποχρεωμένος να περάσει πρώτα τεστ για τον κορονοϊό αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσει προπονήσεις στον Παναθηναϊκό.

Ο στόχος είναι να διατηρηθεί σε καλή αγωνιστική κατάσταση και κυρίως να αποδείξει ότι έχει ξεπεράσει πλήρως τα προβλήματα που αντιμετώπισε την τελευταία διετία.

Από την άλλη πλευρά υπάρχει ωστόσο η είδηση της άφιξης του Κυριάκου Παπαδόπουλου στο Κορωπί και των προπονήσεών του στον Παναθηναϊκό ενόσω η μεγάλη κλάση που τον συνοδεύει από το ξεκίνημα της καριέρας του σαφώς και δεν περνάει απαρατήρητη, ειδικά εφόσον πιστοποιηθεί εκ της εικόνας των προπονήσεων ότι βρίσκεται σε φάση πλήρους επιστροφής.

Τελευταία του συμμετοχή με το Αμβούργο ήταν τον Γενάρη του 2019 απέναντι στο Ανόβερο, ενώ η πιο πρόσφατη «γεμάτη» σεζόν του την περίοδο 2017/18 οπότε κατέγραψε 29 συμμετοχές στην Bundesliga με ένα γκολ και μία ασίστ.

Στο Αμβούργο μετακόμισε το 2017 έναντι 6.5 εκατ. ευρώ από τη Μπάγερ Λεβερκούζεν, η οποία είχε δαπανήσει επίσης 6.5 εκατ. ευρώ για να τον εντάξει στο δυναμικό της από τη Σάλκε το 2015.

Στη Σάλκε και τη Bundesliga πήγε από τον Ολυμπιακό έναντι 2 εκατ. ευρώ το 2010 σε ηλικία μόλις 18 ετών από τον Γ.Α.Σ. Σβορώνου Κατερίνης, όντας διεθνής με όλα τα κλιμάκια της εθνικής ομάδας.

Με την εθνική Ελλάδας των ανδρών έχει 29 συμμετοχές και 4 γκολ.

Διαβάστε ακόμη...