Η ομιλία της Ένωσις Ομογενών εκ Κωνσταντινουπόλεως Β.Ε. μέσω του acpaok.gr

Από acpaok.gr: Ο ΠΑΟΚ ως προσφυγικό Σωματείο και τιμώντας την μαύρη επέτειο της Άλωσης της Πόλης, 29 Μαΐου 1453, δίνει την ευκαιρία στους φίλους του Συλλόγου, να παρακολουθήσουν την διαδικτυακή εκδήλωση που διοργανώνει η Ένωσις Ομογενών εκ Κωνσταντινουπόλεως Βορείου Ελλάδος με ομιλητή τον καθηγητή κ. Ευάγγελο Χρυσό και θέμα «Η Άλωση της Βασιλεύουσας» μέσω του καναλιού της ένωσης στο You Tube.
Πηγή: acpaok.gr
Η ομιλία της Ένωσις Ομογενών εκ Κωνσταντινουπόλεως Β.Ε. μέσω του acpaok.gr

Σχετικά με την ομιλία, ο Πρόεδρος της Ένωσις Ομογενών εκ Κωνσταντινουπόλεως Βορείου Ελλάδος, κ. Πολύβιος Στράντζαλης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου acpaok.gr:

«Όπως κάθε χρόνο χρόνο, έτσι και φέτος, η Ένωση Κωνσταντινουπολιτών Βορείου Ελλάδος, διοργανώνει εκδήλωση επετειακή για την Άλωση της Πόλης. Φέτος, βέβαια, λόγω της πανδημίας δεν μπορεί η εκδήλωση να γίνει στο εντευκτήριό μας, στην οδό Πουλαντζάκη 19 στην Καλαμαριά, αλλά θα γίνει με αναμετάδοση από το κανάλι της Ένωσής μας στο YouTube. Ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο ομότιμος καθηγητής βυζαντινής ιστορίας του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Ευάγγελος Χρυσός, ο οποίος θα μιλήσει με θέμα την Άλωση της Βασιλεύουσας. Η μετάδοση της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί στις 29 Μαΐου και ώρα 21:00. Μετά από συζήτηση καταλήξαμε στην αναμετάδοση της εκδήλωσης και από την επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ, acpaok.gr, προκειμένου να μπορέσουν όλοι οι φίλοι του ΠΑΟΚ να παρακολουθήσουν την εκδήλωση. Ελπίζουμε και σε μελλοντικές συνεργασίες με την ομάδα του Δικεφάλου, καθώς αποτελεί προσφυγικό σωματείο, έχει ιδρυθεί από Κωνσταντινουπολίτες και δεν πρέπει να το ξεχνάμε αυτό! Για εμάς αποτελεί μεγάλη χαρά και τιμή αυτή η συνεργασία και επιθυμούμε κι ευελπιστούμε σε μελλοντικές ανάλογες συνεργασίες!».

Ευχαριστούμε την Ένωση Ομογενών εκ Κωνσταντινουπόλεως Βορείου Ελλάδος και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο κ. Πολύβιο Στράντζαλη για την παροχή της δυνατότητας να παρακολουθήσουμε την διάλεξη.

 

Διαβάστε ακόμη...