Περί ανανέωσης Μάτος...

Από sdna.gr: Λόγω της έλλειψης αγωνιστικής δραστηριότητας, αναπόφευκτα η συζήτηση το τελευταίο διάστημα στράφηκε στα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών και κυρίως σε εκείνους που έχουν εκκρεμότητες, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τον Λέο Μάτος.
Πηγή: sdna.gr
Περί ανανέωσης Μάτος...

Τα δεδομένα στις τάξεις του ΠΑΟΚ στην παρούσα φάση είναι πολύ συγκεκριμένα. Ξεκινώντας από τα βασικά, οι 'ασπρόμαυροι' δια στόματος του Γιώργου Σαββίδη αποφάσισαν να 'κόψουν' κάθε συζήτηση γύρω από τη μεταγραφική ατζέντα είτε αφορά συμβόλαια είτε πωλήσεις είτε ενδεχόμενες κινήσεις ενίσχυσης.

Όλο το βάρος πέφτει στην επανέναρξη του πρωταθλήματος δεδομένου πως θεωρούν ότι είναι ένα άκρως κομβικό διάστημα μέχρι να πέσει και τυπικά η αυλαία της φετινής σεζόν. Από εκεί και πέρα, στην κορυφή της 'ασπρόμαυρης' ατζέντας υπάρχουν στην παρούσα φάση θέματα που... επείγουν και φαντάζουν πιο 'καυτά' όπως η εκκρεμότητα με τον αρχηγό, το συμβόλαιο του Μαουρίσιο που ολοκληρώνεται κ.α.

Σαφώς και η υπόθεση του Μάτος είναι σημαντική για τους επιτελείς του ΠΑΟΚ, ωστόσο, τα δεδομένα στην περίπτωσή του είναι πιο ξεκάθαρα. Τουτέστιν, το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου αναμένεται να ενεργοποιηθεί αυτόματα για έναν ακόμη χρόνο αν και εφόσον συμπληρώσει 30 συμμετοχές τη φετινή σεζόν. Ο Μάτος απέχει μια... ανάσα από την επίτευξη του στόχου του (σ.σ. για την ακρίβεια θέλει μόλις τρία παιχνίδια) για να επεκταθεί η συνεργασία του για έναν ακόμη χρόνο.

Χαρακτηριστικά είναι τα όσα είχε δηλώσει ο Κυριάκος Κυριάκος σε πρόσφατη συνέντευξή του αναφορικά με τον μπακ του ΠΑΟΚ, σημειώνοντας πως:«Ο Μάτος είναι μέλος της σπονδυλικής στήλης της ομάδας μας, σάρκα από τη σάρκα του ΠΑΟΚ, της πρωταθλήτριας ομάδας, που πήρε και το νταμπλ. Είναι βέβαιο ότι θα ανανεωθεί το συμβόλαιο του, γιατί πιστεύουμε ότι έχει να προσφέρει πολλά ακόμη, είναι παίκτης υψηλού επιπέδου. Δεν περιμένουμε να συμπληρώσει 30 παιχνίδια για να του ανανεώσουμε το συμβόλαιο».

Είναι σαφές, και έχουμε σημειώσει πολλάκις μέσα από το SDNA, πως άπαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα θα μπουν από το φετινό καλοκαίρι σε μια διαδικασία επαναξιολόγησης και συζητήσεων. Ένα έργο που θα επωμιστεί ο νέος αθλητικός διευθυντής, με την υπόθεση του Μάτος για νέα επέκταση -εφόσον θα έχει μπει και τυπικά στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του- να εντάσσεται σε αυτήν την κατηγορία.

Κοινώς είναι θέματα και συζητήσεις που θα απασχολήσουν εν καιρώ τους 'ασπρόμαυρους' , θέλοντας πρωτίστως να εκπονήσουν το νέο στρατηγικό τους πλάνο...

Διαβάστε ακόμη...