Από τον παράδεισο στην κόλαση!

Από paok24.com: Λίγο πριν "φύγει" το 2019, ο Ντόουγκλας Αουγκούστο σίγουρα πίστευε πως η φετινή σεζόν θα του έμενε αξέχαστη. Δυστυχώς, αυτό θα συμβεί αλλά όχι για τους λόγους που περίμενε ο Βραζιλιάνος χαφ...
Πηγή: paok24.com
Από τον παράδεισο στην κόλαση!


Τον περασμένο Δεκέμβριο, ο Αουγκούστο κλήθηκε και επίσημα στην Ολυμπιακή ομάδα της Βραζιλίας για το προολυμπιακό τουρνουά και δικαιολογημένα πέρασε από το μυαλό του πως θα μπορούσε να δώσει το παρών στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο!

Βέβαια, ο ΠΑΟΚ - όπως και άλλες ομάδες των οποίων ποδοσφαιριστές κλήθηκαν στην U23 της Βραζιλίας - αρνήθηκαν να παραχωρήσουν τον Βραζιλιάνο χαφ στην Εθνική της χώρας του, όπως είχε κάθε δικαίωμα από τη στιγμή που θα τον έχανε για μεγάλο χρονικό διάστημα και το προολυμπιακό τουρνουά δεν βρίσκεται στο επίσημο καλεντάρι της FIFA.

Ακόμα και έτσι όμως, ο 23χρονος Βραζιλιάνος απέκτησε έξτρα κίνητρο για να ανεβάσει την απόδοσή του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, κάτι που αποτυπώθηκε στο χορτάρι στους αγώνες του 2020 που συμμετείχε ο Αουγκούστο, ειδικά στα δύο "κολλητά" παιχνίδια πρωταθλήματος με ΟΦΗ και Λάρισα σε Τούμπα και AEL FC Arena αντίστοιχα, στα οποία πέτυχε δύο εξαιρετικά τέρματα με σουτ εκτός περιοχής!

Βέβαια, η κίτρινη κάρτα που δέχθηκε στα Πηγάδια, στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου, σήμανε και την απουσία του Βραζιλιάνου από τα πρώτα δύο παιχνίδια των πλέι οφ, ωστόσο ο ίδιος περίμενε πως και πως την επανέναρξη του πρωταθλήματος προκειμένου να πραγματοποιήσει το καλύτερο δυνατό φίνις στην πρώτη του χρονιά στον Δικέφαλο.

Δυστυχώς όμως, η ατυχία χτύπησε την πόρτα του Αουγκούστο και μάλιστα πολύ δυνατά, με τον τραυματισμό του νεαρού χαφ στην προπόνηση της περασμένης Τρίτης να είναι ο χειρότερος δυνατός.

Πλέον, ο 23χρονος κεντρικός χαφ έχει να ανέβει έναν Γολγοθά λόγω της ρήξης οπίσθιου μηριαίου που θα τον αφήσει πολύ καιρό εκτός δράσης και θα τον υποχρεώσει να παλέψει για τη θέση του στον ΠΑΟΚ της νέας σεζόν χωρίς να πάρει μέρος στην καλοκαιρινή προετοιμασία.

Ο ίδιος πάντως εμφανίζεται αποφασισμένος να δώσει τον καλύτερο εαυτό του προκειμένου να επιστρέψει "σιδερένιος" στα γήπεδα το συντομότερο δυνατό, έχοντας ίσως και στο πίσω μέρος του μυαλού του πως θα του παρουσιαστεί ξανά η ευκαιρία να φορέσει τη φανέλα της Εθνικής Βραζιλίας, μιας και οι Ολυμπιακοί του Τόκιο μετατέθηκαν λόγω κορωνοιού για το επόμενο καλοκαίρι...

Διαβάστε ακόμη...