«Το PAOK TV θα είναι διαφορετικό»

Aπό thessports.gr:O υπεύθυνος των New Media της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Αρωνιάδης σε διαδικτυακή του συνέντευξη αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο project του PAOK TV, τονίζοντας πως τη νέα χρονιά θα είναι διαφορετικό και σαφώς καλύτερο.
Πηγή: thessports.gr
«Το PAOK TV θα είναι διαφορετικό»

Αναλυτικά όσα είπε για το συγκεκριμένο θέμα:

«Ήδη έχουμε ξεκινήσει τον σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν, όχι τώρα, από τον Γενάρη. Τo PAOK TV τη νέα σεζόν θα είναι διαφορετικό, θέλουμε να πιστεύουμε πως θα είναι καλύτερο, θα είναι πιο πλήρες, θα είναι συμβατό σε όλες τις συσκευές και θα βάλει μέσα στο κομμάτι του περιεχομένου και άλλα πράγματα, όπως κάποιες εκπομπές.

Προσπαθούμε συνεχώς να γινόμαστε καλύτεροι, να παρέχουμε μια υπηρεσία που θα βοηθάει τον χρήστη και, πόσω μάλλον τώρα, που το πιο πιθανό σενάριο είναι σχεδόν για το υπόλοιπο 2020 να μην έχουμε κανέναν φίλαθλο στο γήπεδο, δυστυχώς.

Ξέρουμε πως μια υπηρεσία, όπως το PAOK TV, και γενικότερα οι ψηφιακές υπηρεσίες, λόγω της κατάστασης με την καραντίνα και τον ιό, έχουν γίνει, πλέον, πιο οικείες στον χρήστη και όντως, όπως είπες, θα υπάρχει μεγαλύτερη ζήτηση.

Θεωρώ πως θα είμαστε έτοιμοι από την αρχή της νέας σεζόν να παρουσιάσουμε κάτι διαφορετικό, πιο ωραίο, πιο διαδραστικό και πιο εύκολο στη χρήση του.

Δεν έχουμε βγάλει ακόμα την τιμολογιακή μας πολιτική. Περιμένουμε να δούμε τις εξελίξεις και τι θα γίνει γενικότερα στον τηλεοπτικό χάρτη και στο ποδόσφαιρο για να αποφασίσουμε. Δεν θα υπάρχει κάποια μεγάλη διαφορά στις τιμές».

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...