Εξαιρετικά άτυχος!

Από paok24.com: Όπως ενημέρωσε νωρίτερα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και διαβάσατε στο PAOK24, τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας στην οποία υποβλήθηκε ο Ντόουγκλας Αουγκούστο, ήταν ιδιαίτερα άσχημα για τον Βραζιλιάνο χαφ!
Πηγή: paok24.com
Εξαιρετικά άτυχος!


Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο υπέστη ρήξη οπίσθιου χιαστού και τις επόμενες ημέρες θα αποφασιστεί ο τρόπος αποκατάστασης του τραυματισμού του, ο οποίος κάθε άλλο παρά συνηθισμένος είναι στο ποδόσφαιρο!

Συγκεκριμένα, πρόκειται για έναν τραυματισμό που προκαλείται μετά από κάκωση υψηλής βίας στο γόνατο, για παράδειγμα μετά από τροχαίο ή πτώση από μεγάλο ύψος, με τον οπίσθιο χιαστό να αποτελεί έναν από τους βασικότερους συνδέσμους για τη σταθερότητα του γόνατος, από τη στιγμή που συγκρατεί την κνήμη και δεν επιτρέπει την οπίσθια ολίσθησή της σε σχέση με τον μηρό.

Το βέβαιο είναι πως ο Βραζιλιάνος χαφ τέθηκε νοκ άουτ για τα εναπομείναντα παιχνίδια σε Super League, Κύπελλο και είναι δεδομένο πως θα χάσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, με το απαιτούμενο διάστημα της αποθεραπείας του να εξαρτάται από την σοβαρότητα του τραυματισμού του, το πότε θα μπει στο χειρουργείο και φυσικά το πως θα ανταποκριθεί το γόνατό του στο διάστημα της αποκατάστασης.

Διαβάστε ακόμη...