«Αν βάλει το γκολ στο παιχνίδι του ο Λημνιός θα κάνει μεγάλη καριέρα»

Για την επιστροφή στην δράση, το ντέρμπι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός και τον Δημήτρη Λημνιό μίλησε στον FOCUS FM 103,6 ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου, Απόστολος Τσουρέλας.
Πηγή: thessports.gr
«Αν βάλει το γκολ στο παιχνίδι του ο Λημνιός θα κάνει μεγάλη καριέρα»

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τον Λημνιό : “Είναι ένας εξαιρετικής ποιότητας παίκτης που αρχίζει να δείχνει τις ικανότητες του στον ΠΑΟΚ τα τελευταία δυο χρόνια. Έχει δουλέψει αρκετά και αυτό βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο. Πιστεύω πως αν βάλει στο παιχνίδι του και το σκοράρισμα, τότε θα κάνει μια πολύ μεγάλη καριέρα και τα λεφτά που ακούγονται για αυτόν ίσως να είναι και… λίγα”.

Για το ντέρμπι της πρεμιέρας : “Αυτό είναι το βασικό θέμα του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι. Έχει απουσίες στην άμυνα και θα πρέπει να βρει λύσεις ο προπονητής. Θα πρέπει να μείνουν οι υπόλοιποι υγειής. Δεν θα δούμε το ίδιο ποδόσφαιρο με πριν και όλα θα είναι από την αρχή. Είναι ένα αίνιγμα για όλους ο ΠΑΟΚ και τι θα επιλέξει ο προπονητής για την ενδεκάδα. Μακάρι να δείξουν ένα βελτιωμένο πρόσωπο οι παίκτες και να φανεί η δουλειά που έκαναν. Να δείξουν μια αγωνιστική ετοιμότητα ακόμα και για 60 λεπτά, αφού είναι αδύνατον να παίξουν 90 λεπτά λόγω της κατάστασης”.

Για τα πλέι οφ : “Πρέπει να δείξουν ψυχικά αποθέματα οι παίκτες του ΠΑΟΚ και να αφήσουν στην άκρη όσα ακούγονται για τα δικαστικά και να κοιτάξουν την δουλειά τους μέσα στο γήπεδο. Είναι αλήθεια πως αν κερδίσουν την πρώτη αγωνιστική τον Ολυμπιακό, όλα είναι ανοιχτά, ειδικά αν το CAS δικαιώσει τον ΠΑΟΚ. Η αλήθεια είναι ότι ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει να χάσει ούτε ένα ματς, πρέπει να κάνει το 10/10. Πρέπει να σταματήσει η μεταγραφολογία και να στραφούν όλοι στο αγωνιστικό κομμάτι. Δεν υπάρχει περίπτωση να παραδεχτώ ότι ο Ολυμπιακός είναι τόσο καλύτερος όσο δείχνει η διαφορά των επτά βαθμών”.

Διαβάστε ακόμη...