Υπόθεση «Υποβιβασμός» - Νέα παράταση θέλει ο Ολυμπιακός λόγω ΠΑΟΚ!

Από sdna.gr: Έληξε η προθεσμία που είχε δοθεί από την Επιτροπή Δεοντολογίας για κατάθεση υπομνημάτων στην υπόθεση της «Συμμορίας»
Πηγή: sdna.gr
Υπόθεση «Υποβιβασμός» - Νέα παράταση θέλει ο Ολυμπιακός λόγω ΠΑΟΚ!

Το μεσημέρι της Δευτέρας 25/5 έληξε η προθεσμία που είχαν τα 15 φυσικά πρόσωπα, μεταξύ των οποίων και ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, και η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ, που σύμφωνα με την εισήγηση της ερευνήτριας Παναγιώτας Σπανού απειλείται με υποβιβασμό, για την υπόθεση της "Συμμορίας".

Οι «ερυθρόλευκοι», σύμφωνα με πληροφορίες, ζήτησαν νέα παράταση (η πρώτη προθεσμία έληξε στις αρχές Μαϊου), επικαλούμενοι τις καταγγελίες που έκανε πρόσφατα στο Διαιτητικό Δικαστήριο για την υπόθεση, ο ΠΑΟΚ. Μία παρέμβαση που είχε ως αποτέλεσμα να διευρυνθεί το κατηγορητήριο της ομάδας του Πειραιά.

Αντίθετα, κανονικά κατέθεσε το υπόμνημα του ο Ατρόμητος αλλά και ο πρώην προπονητής της ομάδας του Περιστερίου, Ρικάρντο Σα Πίντο.

Η πολύκροτη υπόθεση έχει ανοίξει πλέον, και σε πειθαρχικό επίπεδο και το πιο πιθανό είναι να οδηγηθεί σε ακροατήριο για να αποφασιστεί αν θα επιβληθεί η ποινή του υποβιβασμού στην ομάδα του Πειραιά και του ισόβιου αποκλεισμού από το ποδόσφαιρο στον ιδιοκτήτη της, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Διαβάστε ακόμη...