Ευκαιρία για… ρεκόρ!

Από inpaok.com : Την ευκαιρία να κυνηγήσει την καλύτερη, ατομικά, σεζόν της καριέρας του, θα έχει ο Κάρολ Σφιντέρσκι με την πιθανή επιστροφή της αγωνιστικής δράσης στην Ελλάδα το Σαββατοκύριακο 6-7 Ιουνίου.
Πηγή: inpaok.com
Ευκαιρία για… ρεκόρ!

Ο Πολωνός επιθετικός, πριν μπει απότομα «στοπ» στη σεζόν είχε καταφέρει να πετύχει 13 γκολ σε 30 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και απέχει μόλις δυο γκολ από το ατομικό του «ρεκόρ», με τα 15 τέρματα της περσινής περιόδου.

Αυτά μάλιστα είχαν μοιραστεί σε Γιανγκελόνια (εννέα) και ΠΑΟΚ (έξι), με την φετινή του χρονιά να αποτελεί ήδη την πιο παραγωγική σε ένα σύλλογο.

Με δεδομένο ότι εφόσον συνεχιστεί η σεζόν, ο Δικέφαλος θα έχει μίνιμουμ 11 παιχνίδια (12 αν προκριθεί στον τελικό), ο Σφιντέρσκι θα έχει την δυνατότητα να θέσει νέο career high.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα στατιστικά του 24χρονου φορ με τον Δικέφαλο είναι αρκετά ανεβασμένα σε σχέση με την παρουσία του στην Πολωνία. Εκεί για 25 γκολ χρειάστηκε να καταγράψει 128 συμμετοχές, ενώ στον ΠΑΟΚ έχει έξι λιγότερα (19), όμως σε μόλις 45 συμμετοχές.

Διαβάστε ακόμη...