Αυτές είναι οι πιθανές ημερομηνίες στο ξεκίνημα των πλέι οφ!

Από sdna.gr: Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για να κυλήσει ξανά η μπάλα στα γήπεδα της Superleague, μετά από διακοπή που θα φτάσει σχεδόν τους τρεις μήνες.
Πηγή: sdna.gr
Αυτές είναι οι πιθανές ημερομηνίες στο ξεκίνημα των πλέι οφ!

Η Λίγκα αποφάσισε την επανέναρξη του πρωταθλήματος στις αρχές Ιουνίου, με στόχο την ολοκλήρωσή του τον Ιούλιο.

Το SDNA αποκαλύπτει τις πιθανές ημερομηνίες που αναμένεται να ανακοινωθούν από τη διοργανώτρια για τις πρώτες αγωνιστικές των πλέι οφ. Όπως έχει γίνει γνωστό ήδη, η επιστροφή στη δράση θα γίνει το Σαββατοκύριακο 6-7 Ιουνίου.

Η αυλαία θα ανοίξει το Σάββατο 6/6 με τον αγώνα Άρης-ΟΦΗ και την Κυριακή (7/6) θα γίνουν τα δύο μεγάλα ντέρμπι της πρεμιέρας. Το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός που αναμένεται να γίνει στις 19:00 ή 19:30 και το ΑΕΚ-Παναθηναϊκός στις 21:30.

Όσο για τη 2η αγωνιστική, πηγαίνει μία εβδομάδα μετά, 13-14 Ιουνίου, όπου είναι προγραμματισμένοι οι αγώνες: Ολυμπιακός-Άρης, ΟΦΗ-ΑΕΚ και το ντέρμπι Παναθηναϊκού-ΠΑΟΚ, που προφανώς θα γίνει Κυριακή (14/6).

Ακολούθως θα έχουμε -εκτός απροόπτου- εμβόλιμη στις 17 Ιουνίου, με τις αναμετρήσεις της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τα παιχνίδια: Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, ΑΕΚ-Άρης και ΠΑΟΚ-ΟΦΗ.

Το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί θα διεξαχθεί η 4η αγωνιστική, με τους αγώνες ΑΕΚ-Ολυμπιακού, Άρη-ΠΑΟΚ και ΟΦΗ-Παναθηναϊκός.

Μετά από αυτή την αγωνιστική θα βγει πιθανότατα ξανά πρόγραμμα, ώστε μέχρι τότε να υπάρχει μία εκτίμηση για τη βαθμολογία, άρα και το ενδιαφέρον που θα υπάρχουν στο πρωτάθλημα κι όλα αυτά σε συνάρτηση με τις καιρικές συνθήκες, αλλά βέβαια και την πορεία της πανδημίας.

Στόχος πάντως είναι η ολοκλήρωση του πρωταθλήματος μέχρι τις 18-19 Ιουλίου.

Πότε θα γίνει το Κύπελλο

Σε ό,τι αφορά τώρα τη συνέχεια του Κυπέλλου, με βάση τα σημερινά δεδομένα, οι ρεβάνς των δύο ημιτελικών είναι πιθανό να οριοθετηθεί κάπου στο τέλος Ιουνίου με αρχές Ιουλίου. Πιθανώς ανάμεσα στην 5η και την 6η αγωνιστική των πλέι οφ της Superleague.

Διαβάστε ακόμη...