Ρεαλιστής ο Μπίσεσβαρ

Από inpaok.com:Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε σε αθλητική εφημερίδα ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ. Ο Ολλανδός μέσος μίλησε για μίλησε για την επιστροφή στις προπονήσεις και την επικείμενη επανέναρξη του πρωταθλήματος, τονίζοντας πως άπαντες στον ΠΑΟΚ είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για να πετύχουν τους στόχους τους.
Πηγή: inpaok.com
Ρεαλιστής ο Μπίσεσβαρ

Αναλυτικά είπε:

Για τις ημέρες της καραντίνας και των ατομικών προπονήσεων:

«Έμεινα όλο αυτό το διάστημα με την οικογένεια μου, με τα αγόρια μου και την γυναίκα μου, μείναμε περισσότερο στο σπίτι βοήθησα τα παιδιά μου στα μαθήματα μας γιατί είχα περισσότερο χρόνο και παράλληλα έκανα για αρκετή ώρα ατομική προπόνηση στο σπίτι μου στο γυμναστήριο μου. Οι πρώτες 20 μέρες της καραντίνας κύλησαν έτσι ύστερα άρχισα να βγαίνω έξω για τρέξιμο ώρες που δεν είχε κόσμο και γενικά δεν ερχόμουν σε επαφή με ανθρώπους. Αυτές οι 20 μέρες θα μείνουν αξέχαστες».

Για την κατάσταση στην Ολλανδία:

«Κάθε μέρα είναι και καλύτερα. Τώρα έχουν ανοίξει περισσότερα καταστήματα ο κόσμος βγαίνει πιο εύκολα έξω αν και το μεγάλο διάστημα της καραντίνας στην Ελλάδα στην Ολλανδία μπορούσαν να κινηθούν πιο ελεύθερα. Συνεχώς έλεγα στην μητέρα μου πως πρέπει να μείνει σπίτι και η ίδια μου έλεγε να μην βγαίνω έξω».

Για την απόφαση να αρχίσουν τα πλέι οφ:

«Ειλικρινά σας λέω ότι είναι δύσκολο. Δεν ξέρω αυτή την στιγμή που μιλάμε εάν είναι καλό που αρχίζει και πάλι το πρωτάθλημα ή όχι, με γνώμονα πάντα την υγεία των ανθρώπων του ποδοσφαίρου. Είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να αρχίσουμε να παίζουμε. Εύχομαι όλοι μας να παραμείνουμε υγιείς και επίσης όλα τα μέλη των ομάδων που βρίσκονται δίπλα στους παίκτες να παραμείνουν υγιείς. Αυτό είναι το πιο σημαντικό για εμένα. Προσωπικά από τη στιγμή που δεν είχαμε αγώνες επί δύο μήνες είναι λογικό κάποια στιγμή να αρχίσουμε. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, είναι και μπίζνες. Όλοι λέμε πως ήρθε η ώρα για να΅παίξουμε και να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για την ομάδα. Αυτό το σύνθημα κυριαρχεί ΠΑΟΚαρα έχω τρέλα, τώρα αρχίζουμε την μεγάλη προσπάθεια στα κρίσιμα ματς που έρχονται».

Αν θα είναι έτοιμος ο ΠΑΟΚ:

«Ξεκάθαρα ναι. Αυτό θέλουμε. Πρέπει να πάρουμε περισσότερους βαθμούς, να προσέξουμε περισσότερο τα παιχνίδια, να διεκδικήσουμε τους στόχους μας μέχρι το τέλος. Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος για να πετύχουμε. Και ξέρω πως όλοι θα πάρουν σοβαρά γιατί ο ΠΑΟΚ μπορεί να πετύχει τους στόχους του».

Αν οι σεζόν στον ΠΑΟΚ είναι για αυτόν οι πιο συναρπαστικές:

«Όταν αρχίσαμε αυτό το πρότζεκτ στον ΠΑΟΚ από το καλοκαίρι του 2016 όταν ήρθα στην ομάδα είχαμε βάλει ως στόχους της κατακτήσεις τίτλων. Και είναι σημαντικό ότι κάθε χρόνο κατακτούμε και ένα τουλάχιστον τίτλο. Είμαι πολύ χαρούμενος που συμμετέχω σε αυτό το ιστορικό γεγονός γιατί ας μην ξεχνάμε πως την περσινή σεζόν κατακτήσαμε αήττητοι το πρωτάθλημα με επιδόσεις που δεν είχε πετύχει άλλη ελληνική ομάδα. Είμαι περήφανος για τους συμπαίκτες μου και όλους όσους συνεργάστηκα».

Πόσα χρόνια έχει ακόμα συμβόλαιο:

«Για δύο ακόμη χρόνια»

Ο μεγαλύτερος στόχος:

«Να βρεθούμε αρχικά στα προκριματικά του Champions League και στη συνέχεια στους ομίλους της διοργάνωσης. Θέλουμε όμως να κερδίσουμε και το κύπελλο, θέλουμε να προσπαθήσουμε στο Πρωτάθλημα γιατί το κλαμπ διεκδικεί την επιστροφή των εφτά βαθμών. Πάντως σε πρώτη φάση ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε ένα ακόμη τίτλο τουλάχιστον στην Ελλάδα και στην συνέχεια να παίξουμε στους ομίλους του Champions League. Θα είναι κάτι φανταστικό για όλους μας. Τα προηγούμενα χρόνια κάθε φορά πλησιάζαμε αλλά δεν τα καταφέρναμε. Δεν κοιτάω ποτέ πίσω πρέπει να δούμε μπροστά».

Πόσες πιθανότητες έχει ο ΠΑΟΚ να προκριθεί στον τελικό:

«Φυσικά και έχουμε πολλές πιθανότητες, κερδίσαμε στο πρώτο παιχνίδι με σκορ 3-2 μπορούσαμε να κερδίσουμε και στην έδρα του αντιπάλου μας και να πάμε τελικό. Και ύστερα να κερδίσουμε ξανά το κύπελλο».

Αν του λείπει η ατμόσφαιρα του γηπέδου:

«Αυτό το απίστευτο συναίσθημα το να παίζει μπροστά σε αυτό το φανταστικό κοινό θέλω να το ζήσω ακόμα πιο έντονα στο μέλλον. Βλέπεις αυτό το διάστημα της πανδημίας είχα χρόνο και είδα ξανά στην τηλεόραση παιχνίδια με τον κόσμο. Ήταν εκπληκτικά όσα ζήσαμε».

Αν θα λείψουν οι οπαδοί από τα παιχνίδια των πλέι οφ:

«Θα μου λείψουν σίγουρα. Όταν δεν υπάρχουν οπαδοί στο γήπεδο είναι δύσκολο να παίξεις σε άδειες κερκίδες. Όμως είμαστε επαγγελματίες, είμαστε στον ΠΑΟΚ πρέπει να κάνουμε την δουλειά μας πρέπει να τους κάνουμε περήφανους και αυτό θα κάνουμε.

Ποιες είναι οι σκέψεις του για το μέλλον:

«Δεν έχω κάνει ακόμα τέτοιες σκέψεις. Προχωρώ βήμα βήμα. Εμένα με ενδιαφέρει να μπαίνω στο γήπεδο και να το ευχαριστιέμαι. Δεν ξέρω τι θα γίνει μετά από δύο χρόνια. Ίσως τότε ο ΠΑΟΚ να μην με θέλει δεν ξέρω. Με ενδιαφέρει το σήμερα δεν κοιτώ τόσο μακριά».

Για το ματς με τον Ολυμπιακό:

«Αυτή τη στιγμή προετοιμαζόμαστε για να είμαστε έτοιμοι για τα παιχνίδια. Την επόμενη εβδομάδα πιστεύω θα μιλήσουμε περισσότερο για τον Ολυμπιακό. Βέβαια τον αντίπαλο μας τον γνωρίζουμε έχουμε παίξει τρεις φορές εναντίον του τη φετινή σεζόν, ξέρουμε τα θετικά και τα αρνητικά του στοιχεία. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να είμαστε έτοιμοι για να ανταποκριθούμε . Πρέπει να είμαστε δυνατοί σαν ομάδα για να τα καταφέρουμε. Από εμάς εξαρτάται από τη δική μας απόδοση».

Διαβάστε ακόμη...