Στον αστερισμό του… Μίσιτς!

Από inpaok.com: Ένα από τα πρόσωπα της επικαιρότητας στην Κροατία είναι ο Γιόσιπ Μίσιτς τις τελευταίες ημέρες, με αφορμή την ανάδειξη του από τον κόσμο του ΠΑΟΚ, ως μέλος της κορυφαίας «ασπρόμαυρης» ενδεκάδας της δεκαετίας.
Πηγή: inpaok.com
Στον αστερισμό του… Μίσιτς!

Αυτό έχει ανοίξει ένα κύκλο κουβέντας στα ΜΜΕ της χώρας σχετικά με το ότι ο Κροάτης πολυσύνθετος μέσος δεν βρήκε θέση στην κορυφαία ενδεκάδα της ιστορίας της Ριέκα , παρότι ήταν βασικό στέλεχος της ομάδας που κατέκτησε το μοναδικό νταμπλ, «κρατώντας» μαζί με τον Φίλιπ Μπράνταριτς το κέντρο της ομάδας.

Μάλιστα οι Κροάτες, έστω και με καθυστέρηση, φαίνεται πως αναγνωρίζουν το λάθος τους, με σχετικό δημοσίευμα να αναφέρει ότι Μίσιτς άξιζε αυτή την διάκριση βάσει ποιότητας, αφού ήταν αυτός που έθετε τον «τόνο» του παιχνιδιού της ομάδας και διέλυε τις αντίπαλες άμυνες.

Στη συνέχεια γίνεται αναφορά στην πορεία του 26χρονου μέσου εκτός χώρας, αναφέροντας πως « Δεν τα κατάφερε στην Σπόρτινγκ, αλλά ο δανεισμός στον ΠΑΟΚ είχε απόλυτη επιτυχία».

Οι Κροάτες υπογραμμίζουν πως ο Μίσιτς κατάφερε να γίνει ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου, με αρκετά γκολ και ασίστ, ενώ κάνουν αναφορά και στα βραβεία του καλύτερου παίκτη του μήνα, και φυσικά στην συμμετοχή του στην κορυφαία ενδεκάδα της δεκαετίας, μετά από μόλις 41 παιχνίδια με τους «ασπρόμαυρους».

Διαβάστε ακόμη...