Σχεδιασμός χωρίς... περιουσία!

Από paok24.com:Το ότι ο ΠΑΟΚ θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν στην Basket League, επουδενί δεν σημαίνει πως τα δύσκολα πέρασαν...
Πηγή: paok24.com
Σχεδιασμός χωρίς... περιουσία!

Ενδεικτικό της δύσκολης αποστολής που θα κληθεί να φέρει σε πέρας η διοίκηση που πρέπει να προκύψει το συντομότερο δυνατό, είναι το γεγονός πως μόνο δύο παίκτες του φετινού ρόστερ έχουν αυτή τη στιγμή συμβόλαιο και για τη νέα σεζόν.

Αυτοί, είναι οι Θοδωρής Καρράς και Κωνσταντίνος Ιατρίδης, με όλους τους υπόλοιπους - πλην αυτών που έχουν βρει ήδη την επόμενη ομάδα της καριέρας του, όπως για παράδειγμα ο Σόρτερ - να είναι ελεύθεροι να διαπραγματευτούν με οποιαδήποτε ομάδα της αρεσκείας του.

Επιπροσθέτως, το συμβόλαιο που υπέγραψε ο Κώστας Μέξας αφορά μόνο τη φετινή σεζόν συνεπώς και το θέμα του προπονητή είναι "ανοιχτό" χωρίς ακόμα να προκύπτει το αν ο Έλληνας τεχνικός συνεχίσει ή όχι στην ομάδα.

Η λογική πάντως αναφέρει πως ο ΠΑΟΚ θα κάνει προσπάθεια να διατηρήσει στο ρόστερ του τον Βαγγέλη Μαργαρίτη, προκειμένου ο αρχηγός να αγωνίζεται στον Δικέφαλο και τη νέα σεζόν.

Σε κάθε περίπτωση, οι "ασπρόμαυροι" καλούνται να πάρουν αποφάσεις το ταχύτερο δυνατό προκειμένου να μην... τρέχουν όπως πέρσι, ενώ σαφέστατα οι επιλογές των ξένων θα πρέπει να είναι πιο "εύστοχες" σε σχέση με αυτές που έγιναν τη φετινή περίοδο.

Διαβάστε ακόμη...