"Το ποδόσφαιρο είναι αυτοδιοίκητο, θα γίνουν εκλογές το καλοκαίρι"

Από paok24.com: Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δωδεκανήσου και μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΟ, Παναγιώτης Διακοφώτης σημείωσε πως οι εκλογές της ΕΠΟ θα πρέπει να γίνουν κανονικά μέσα στο καλοκαίρι κι όχι το φθινόπωρο, όπως σχεδιάζει ο Αυγενάκης.
Πηγή: paok24.com
"Το ποδόσφαιρο είναι αυτοδιοίκητο, θα γίνουν εκλογές το καλοκαίρι"

Στο πλαίσιο συνέντευξής του στο ραδιόφωνο του "Ερμή" στη Ζάκυνθο σημείωσε πως:

"Στο ποδόσφαιρο η νέα διοίκηση θα πρέπει να εκλέγεται πριν ξεκινήσει η νέα χρονιά. Άρα θα πρέπει οι εκλογές να γίνουν πριν ξεκινήσει η νέα ποδοσφαιρική χρονιά δηλαδή μέσα στο καλοκαίρι όπως είχε συμφωνηθεί. Ο κ. Αυγενάκης θέτει τα δικά του θέλω, από εκεί και πέρα όμως το ποδόσφαιρο είναι αυτοδιοίκητο, μέλη της ΕΠΟ είναι μόνο οι Ενώσεις.

Φαντάζομαι τόσο η FIFA όσο και η UEFA έχουν θέσει σαν κόκκινες γραμμές πως ό,τι αφορά το καταστατικό και το εκλογικό σώμα το λύνει από μόνο του το ποδόσφαιρο δηλαδή η ΕΠΟ. Το 2017 η FIFA ήταν αυτή που ζήτησε από τις Ενώσεις να στηρίξουν και να ψηφίσουν τους τρεις εκλέκτορες από κάθε Ένωση να γίνει ένας. Για να είμαστε και δίκαιοι μέχρι στιγμής στην Ομοσπονδία δεν ήρθε κάποια επιχορήγηση από την πολιτεία, από τον Ελληνικό Δημόσιο, πως θα έχει λόγο επέμβασης στα δρώμενα λοιπόν του ποδοσφαίρου;".

Διαβάστε ακόμη...