Το acpaok.gr στην περίοδο της καραντίνας!

Από acpaok.gr: Η περίοδος της καραντίνας τελείωσε, με όλους να δείχνουμε φοβερή ατομική ευθύνη, νικώντας στην πρώτη μας μάχη τον κορωναϊό κατά κράτος.
Πηγή: acpaok.gr
Το acpaok.gr στην περίοδο της καραντίνας!

Μείναμε σπίτι, και προσπαθήσαμε να βρούμε καινοτόμους τρόπους διασκέδασης. Κάπου εκεί μπαίνει και ο Α.Σ. ΠΑΟΚ. Ο Σύλλογος μας ξεκίνησε μία σειρά δράσεων με στόχο την σωστή πληροφόρηση, την διασκέδαση αλλά και την υπενθύμιση για το πόσο σημαντική είναι η ατομική ευθύνη απέναντι στον ιό.

Μέσα από τις αναδημοσιεύσεις των νικηφόρων σημαντικών αγώνων οι οποίοι μεταδόθηκαν μέσω του AC PAOK TV, ο φίλος του ΠΑΟΚ θυμήθηκε ωραίες στιγμές που του πρόσφερε ο... ασπρόμαυρος ερασιτεχνικός αθλητισμός. Μέσα από τις συνεντεύξεις των αθλητών στην ιστοσελίδα του Α.Σ. ΠΑΟΚ, τα βίντεο στο AC PAOK TV και τις παροτρύνσεις να κάνουμε το καθήκον μας, οι φίλοι του Δικεφάλου είδαν μία πιο ευχάριστη πηγή πληροφόρησης. Οι δράσεις όμως δεν σταμάτησαν εκεί...

Το Σωματείο μας, έδωσε βήμα να μιλήσουν επιστήμονες, καταθέτοντας απόψεις σχετικά με τις συνθήκες που δημιουργούσε ο εγκλεισμός λόγω της καραντίνας. Διατροφολόγοι, ψυχολόγοι, καθηγητές, ιστορικοί, είχαν την ευκαιρία να ακουστούν είτε μέσω του acpaok.gr, είτε μέσω του «AC PAOK Education», το πρόγραμμα που δημιούργησε ο Α.Σ. ΠΑΟΚ, και το οποίο είχε απόλυτη επιτυχία.

Την Μεγάλη Εβδομάδα και με δεδομένες τις κλειστές εκκλησίες, το acpaok.gr και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Συλλόγου, έδωσαν την ευκαιρία στους πιστούς να παρακολουθήσουν τις Ιερές Ακολουθίες από την Κυριακή των Βαΐων μέχρι την Κυριακή του Πάσχα.

Τέλος, μέσω αφιερωμάτων, είτε με αφορμή την συμπλήρωση των 94 χρόνων του Συλλόγου μας, είτε για τους φετινούς εβδομαδιαίους MVP, αλλά και μέσω του Σαν Σήμερα, ο φίλαθλος κόσμος του ΠΑΟΚ είχε την ευκαιρία να αναβιώσει ιστορικές επιτυχίες που τον έκαναν να γεμίσει τις κλειστές σάλες και τα ανοιχτά γήπεδα, πανηγυρίζοντας τίτλους με τους δικούς του... ήρωες.

Όλοι μαζί τα καταφέραμε! Ο ΠΑΟΚ έδειξε για ακόμα μία φορά το κοινωνικό του πρόσωπο, υπενθυμίζοντας πως δεν είναι απλά ένα Αθλητικό Σωματείο, ο ΠΑΟΚ είναι η καθημερινότητα μας, ο ΠΑΟΚ είναι ιδέα!

Διαβάστε ακόμη...