Προσεκτικά βήματα για δυο στις προπονήσεις

Από paokrevolution.net: Ο Δικέφαλος του Βορρά άρχισε από χθες τις ομαδικές προπονήσεις με προοπτική να υποδεχθεί στις 6 ή 7 Ιουνίου στην άδεια Τούμπα τον Ολυμπιακό.
Πηγή: paokrevolution.net
Προσεκτικά βήματα για δυο στις προπονήσεις

Στην παρούσα φάση το ιατρικό δελτίο με μακροχρόνιους απόντες είναι άδειο αλλά τα μικροπροβλήματα δεν απουσιάζουν. Δυο παίκτες όπου ο Αμπέλ Φερέιρα αναμένεται να στηριχθεί για το φινάλε της σεζόν όπου θα κριθούν τα πάντα είναι ο Δημήτρης Πέλκας και ο Δημήτρης Γιαννούλης. Αμφότεροι τις δυο τελευταίες μέρες έκαναν πρόγραμμα σε πιο χαλαρούς ρυθμούς λόγω μικροενοχλήσεων.

Τα βήματα θα είναι προσεκτικά και για τους δυο παίκτες και φυσικά σύμμαχος τους είναι και ο χρόνος αφού δεν έχουμε αγωνιστική δραστηριότητα άμεσα. Η κατάσταση τους θα επαναξιολογείται καθημερινά για να φανεί αν θα είναι έτοιμοι και πόσο σύντομα να συμμετέχουν πλέον στις ομαδικές προπονήσεις.

Οπως έχουμε επισημάνει αρκετές φορές αυτό που θέλει ο Φερέιρα είναι να προετοιμάσει τους παίκτες του εκτός από το κομμάτι της τακτικής και σε ένα ακόμη: να μπορέσουν να αποφύγουν τους μυικούς τραυματισμούς όπου για παράδειγμα στη Μπουντεσλίγκα μέσα σε μια αγωνιστική είχαμε έντεκα συνολικά.

Διαβάστε ακόμη...