ΕΣΑΚΕ: Αποφασίζουν για τέλος, υποβιβασμό και άνοδο!

Απο thessports.gr: Σήμερα (21/5) το απόγευμα στις 16:00 θα συνεδριάσει το ΔΣ του ΕΣΑΚΕ, σε μία συνάντηση, που θα γίνει στην αίθουσα συνεντεύξεων Τύπου του ποδοσφαιρικού ΟΑΚΑ και παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον.
Πηγή: thessports.gr
ΕΣΑΚΕ: Αποφασίζουν για τέλος, υποβιβασμό και άνοδο!

Κι αυτό διότι θα ληφθούν αποφάσεις για το... μέλλον της Basket League.

Καταρχάς, θεωρείται σίγουρο ότι δεν θα αλλάξει η στάση περί διακοπής του πρωταθλήματος, αλλά χωρίς υποβιβασμούς, κάτι που σημαίνει πως Άρης και ΠΑΟΚ θα παραμείνουν στην κατηγορία, ενώ στο θέμα της ανάδειξης πρωταθλητή ή όχι, ο Παναθηναϊκός δεν «καίγεται», ενώ η πρόταση της ΑΕΚ για Final 8, δύσκολα θα περάσει.

Τα.. δύσκολα θα αρχίσουν όταν θα γίνει κουβέντα για την άνοδο από την Α2, μιας και θέση της ΕΟΚ είναι να ανέβουν δύο ομάδες, όπως προβλέπεται. Βέβαια, όχι αποκλειστικά με βαθμολογικά κριτήρια, με εξαίρεση τον πρωτοπόρο της κατηγορίας, Χαρίλαο Τρικούπη.

Βέβαια αν δεν υποβιβαστεί κανείς και ανέβουν δύο οι ομάδες γίνονται 16 κάτι που δεν θέλει κανείς κι έτσι το πιθανότερο σενάριο είναι οι ΚΑΕ να συμφωνήσουν για ένα αυστηρό πλαίσιο κριτηρίων συμμετοχής στο επόμενο πρωτάθλημα, από εγγυητικές επιστολές και οριοθέτηση μίνιμουμ μπάτζετ, μέχρι και χωρητικότητα γηπέδου.

Συζήτηση αναμένεται να γίνει και το θέμα κεντρικής διαχείρισης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων

Διαβάστε ακόμη...