«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό - Συνεδρίαση ΔΣ με συνθήκες... κρυφού σχολειού!»

Από paok24.com: Η αντίδραση του Δικεφάλου στην απόφαση της Ομοσπονδίας να ανακηρύξει πρωταθλητή εκτός γηπέδων τον Ολυμπιακό στη Volley League γυναικών.
Πηγή: paok24.com
«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό - Συνεδρίαση ΔΣ με συνθήκες... κρυφού σχολειού!»

Οργισμένη ήταν η αντίδραση των ανθρώπων του ΠΑΟΚ για τις εξελίξεις στο χώρο του γυναικείου βόλεϊ, με την ΕΟΠΕ να αποφασίζει την οριστική διακοπή της σεζόν με την ανάδειξη πρωταθλητή, την ομάδα που προπορεύονταν στη βαθμολογία κατά τη στιγμή που σταμάτησε η δράση λόγω του κορονοϊού.

Φυσικά και η ομάδα αυτή, ω του θαύματος ήταν ο Ολυμπιακός, ο οποίος ανακηρύσσεται πρωταθλητής στα χαρτιά για τη φετινή σεζόν της Volley League γυναικών χωρίς να έχουν ολοκληρωθεί ούτε οι αγώνες της κανονικής διάρκειας, αλλά φυσικά και χωρίς να διεξαχθούν τα πλέι-οφ.

Από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ σχολιάζει για το θέμα:

Σε μία συνεδρίαση διοικητικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε με συνθήκες κρυφού σχολειού εν έτει 2020, δια τηλεφωνικής περιφοράς, ο Ολυμπιακός ορίστηκε Πρωταθλητής Ελλάδος, συγκεντρώνοντας το απόλυτο των θετικό ψήφων των συμβούλων.

Πολλά συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό και στους συμβούλους της ΕΟΠΕ και ειδικότερα στους Βορειοελλαδίτες συμβούλους Νίκο Δατσέρη, Δήμητρα Χαριτίδου και Θεόφιλο Ορφανίδη (Θεσσαλονίκη), καθώς και τον Αντώνη Τελλόπουλο (Αλεξανδρούπολη) για την περήφανη στάση τους.

Στον ΠΑΟΚ, όπως ήταν επόμενο, υποδέχθηκαν με χαμόγελα, τον ορισμό των Ερυθρολεύκων ως Πρωταθλητές Ελλάδος στο βόλεϊ γυναικών από τους πρόθυμους συμβούλους της ΕΟΠΕ και από τον ακόμα πιο πρόθυμο Πρόεδρό της. Βέβαια είναι γεγονός ότι θα πλήττονταν καίρια το βόλεϊ και τα κατάμεστα γήπεδα της φετινής σεζόν θα άδειαζαν του χρόνου, αν δεν ανακηρυσσόταν πρωταθλητής φέτος. Ο επόμενος παρακαλώ...

Διαβάστε ακόμη...