Στο «κάδρο» Βεργίδου, Χατζηευστρατιάδου, Πότοκαρ

Από paok24.com: Εν αναμονή των οριστικών συμφωνιών για την ολοκλήρωση του «ασπρόμαυρου» ρόστερ.
Πηγή: paok24.com
Στο «κάδρο» Βεργίδου, Χατζηευστρατιάδου, Πότοκαρ
Μέχρι τις αρχές του Ιουνίου φαίνεται ότι θα κλείσει οριστικά το νέο ρόστερ της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ για την ερχόμενη σεζόν.

Όπως εξηγήσαμε και εχτές μέσα από το PAOK24, αρκετές είναι οι παίκτριες που είτε έχουν προταθεί από τους μάνατζερς τους στους «ασπρόμαυρους», είτε ο Δικέφαλος έχει δείξει πραγματικό ενδιαφέρον για την περίπτωση τους.

Τη δεδομένη στιγμή φαίνεται οι περιπτώσεις των Βεργίδου, Χατζηευστρατιάδου να ξεχωρίζουν με τον ΠΑΟΚ και τις παίκτριες να έχουν προχωρημένες επαφές, αφού η μεν Ελληνίδα πασαδόρος δεν έχει ακόμη κάποιο νεότερο από τον Παναθηναϊκό, ενώ για την Ελληνίδα κεντρικό τα πράγματα είναι ρευστά ως προς το μέλλον της στον ΑΟ Θήρας, που ήδη έχει χάσει τις Μερτέκη που έρχεται στον Δικέφαλο, τη Μεντάρο που έφυγε στο εξωτερικό, ενώ θα υπάρχει και αλλαγή προπονητή.

Οι περιπτώσεις των Γιώτα και Χριστοδούλου μπορεί να βρίσκονται και αυτές στα... ραντάρ του ΠΑΟΚ, όμως οι δύο παίκτριες θα περιμένουν και τις προτάσεις που ενδεχομένως θα έχουν από τον Ολυμπιακό ή από ομάδες του εξωτερικού.

Ανάλογη είναι και η περίπτωση της Πότοκαρ, με την ξένη ακραία να περιμένει πρόταση από τον Παναθηναϊκό ώστε να συνεχίσει στα «πράσινα», ωστόσο οι άνθρωποι του τριφυλλιού δεν φαίνεται να επικοινώνησαν μαζί της και η ίδια πλέον «ζυγίζει» τις επιλογές της, με τον Δικέφαλο επίσης να εξετάζει το ενδεχόμενο συνεργασίας με την Σλοβένα ακραία.

Εάν βρεθεί η «χρυσή» τομή ανάμεσα στις δύο πλευρές, τότε δεν αποκλείεται η προφορική συμφωνία που υπάρχει σύμφωνα με τις πληροφορίες να μετατραπεί σε οριστική.

Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι επαφές των ανθρώπων του Δικεφάλου και με ξένες προκειμένου να καλυφθούν οι καίριες θέσεις στο βασικό κορμό του νέου ΠΑΟΚ.

Για την ώρα πάντως οι άνθρωποι του Δικεφάλου τηρούν σιγή ιχθύος γύρω από την ονοματολογία των τελευταίων ωρών, αφήνοντας μόνο να εννοηθεί ότι οι κινήσεις στις οποίες θα προχωρήσεις η ομάδα θα είναι ουσίας με στόχο να δημιουργηθεί και πάλι ένα αξιόμαχο και άκρως ανταγωνιστικό σύνολο, αντάξιο των υψηλών στόχων που θα θέσει το τμήμα.

Διαβάστε ακόμη...