To «όχι» του CAS στον Ολυμπιακό

Από sdna.gr: Τα ΜΜΕ που πρόσκεινται στον Ολυμπιακό... βιάστηκαν να προεξοφλήσουν ενέργειες του CAS, προαναγγέλοντας ότι το Ανώτατο Δικαστήριο θα τους παρέδιδε τον φάκελο της προσφυγής του ΠΑΟΚ, ωστόσο, εισέπραξαν αρνητική απάντηση!
Πηγή: sdna.gr
To «όχι» του CAS στον Ολυμπιακό

Φαίνεται πως η υπόθεση CAS θα έχει πολλά επεισόδια με φόντο την συνεκδίκαση της υπόθεσης ΠΑΟΚ - Ολυμπιακού. Τουλάχιστον επικοινωνιακά...

Η υπόθεση έχει πάρει ήδη 'φωτιά' παρά το γεγονός πως η μπάλα δεν έχει στηθεί για την ώρα στη σέντρα. Όπως είναι ήδη γνωστό, οι δύο ομάδες έχουν απευθυνθεί στο Ανώτατο Δικαστήριο, ωστόσο, από πλευράς Ολυμπιακού ζητήθηκε παράταση, κάτι που έγινε σκοπίμως σύμφωνα με το περιβάλλον του Δικεφάλου, προκειμένου να γίνει η πρώτη κίνηση από τους 'ασπρόμαυρους' και στη συνέχεια να ζητήσουν τον φάκελο του ΠΑΟΚ για να ενσωματώσουν και να προσαρμόσουν εκ των υστέρων τις θέσεις τους στην έφεση.

Μάλιστα, τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί σε ΜΜΕ που πρόσκεινται στον Ολυμπιακό η είδηση - προαναγγελία πως το CAS θα παραδώσει στους 'ερυθρόλευκους' τα έγγραφα του ΠΑΟΚ, κατόπιν ζήτησης, ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Για την ακρίβεια, ο Ολυμπιακός εισέπραξε αρνητική απάντηση, κάτι που αφήνει ικανοποίηση στις τάξεις του Δικεφάλου, θεωρώντας πως αυτήν την φορά 'συνυπάρχουν' σε κανονικό δικαστήριο που δεν λυγίζει στις επικοινωνιακές τους πιέσεις.

Διαβάστε ακόμη...