Πάει για ένα “θαύμα” ο Λέο Ζαμπά!

Από sfina.gr: Πάει να πετύχει ένα μεγάλο ρεκόρ ο Λέο Ζαμπά, που εάν το πετύχει, θα είναι άξιος συγχαρητηρίων από όλη την ΠΑΟΚτσήδικη οικογένεια...
Πηγή: sfina.gr
Πάει για ένα “θαύμα” ο Λέο Ζαμπά!

Μιλάμε για την επιστροφή του στην ενεργό δράση, μετά τον σοβαρό τραυματισμό, πολύ νωρίτερα από ότι είχε αρχικά προβλεφθεί και αυτό θα είναι πολύ σημαντικό για τον Βραζιλιάνο επιθετικό, αλλά και για τον προπονητή του ΠΑΟΚ, που θέλει όσο τίποτε άλλο, να έχει όλους τους παίκτε στη διάθεσή του.

Η πρόβλεψη του ιατρικού τιμ των «ασπρόμαυρων» για τον Λέο Ζαμπά, είναι να βρίσκεται σε ετοιμότητα για την έναρξη της προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν, αφού η συμμετοχή του στους αγώνες των πλέι οφ θα ισοδυναμεί με ένα μικρό θαύμα.

Στις συζητήσεις πάντως, του Αμπέλ Φερέιρα με τους συνεργάτες του, λέει ότι θα είναι δύσκολο να επανέλθει ο Ζαμπά, αλλά επειδή κυριαρχεί το σενάριο για μία πιο «soft» καλοκαιρινή προετοιμασία σε σύγκριση με αυτές που έκαναν οι παίκτες τα προηγούμενα χρόνια, πιστεύουν ότι θα είναι πανέτοιμος τον Σεπτέμβριο.

Η "soft" προετοιμασία, είναι κάτι πολύ φυσιολογικό, αφού οι αγώνες Πρωταθλήματος και Κυπέλλου θα διαρκέσουν έως τα τέλη Ιουλίου (το αργότερο) και στη συνέχεια, στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου θα πάρουν άδεια, για να επιστρέψουν μετά από 15 μέρες.

Διαβάστε ακόμη...