Εξετάζει Χριστοδούλου, Γιώτα ο ΠΑΟΚ

Απο sdna.gr: Τις περιπτώσεις της Στέλλας Χριστοδούλου και της Κατερίνας Γιώτα εξετάζει ο ΠΑΟΚ με φόντο τη νέα σεζόν με τους ανθρώπους του «δικεφάλου» να είναι αποφασισμένοι να δημιουργήσουν ένα ρόστερ που θα κυνηγήσει τον τίτλο.
Πηγή: sdna.gr
Εξετάζει Χριστοδούλου, Γιώτα ο ΠΑΟΚ

Ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο για να τις κρατήσει στο ρόστερ του.

Να αλλάξουν τα δεδομένα στο πρωτάθλημα βόλεϊ των γυναικών είναι αποφασισμένοι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ. Για τον λόγο αυτό το τελευταίο διάστημα η ομάδα της Θεσσαλονίκης εξετάζει αλλά και έχει επαφές με αθλήτριες από το πάνω ράφι.

Στο πλαίσιο αυτό στον «δικέφαλο» εξετάζουν τις περιπτώσεις των Στέλλας Χριστοδούλου και Κατερίνας Γιώτα οι οποίες τα τελευταία χρόνια αποτελούν βασικές και αναντικατάστατες παίκτριες του Ολυμπιακού. Η ομάδα του Πειραιά έχει τον πρώτο λόγο για την παραμονή τους, ωστόσο το μπάσιμο του «δικεφάλου» δείχνει ότι οι άνθρωποί του είναι αποφασισμένοι.

Οι δύο παίκτριες είναι πολλά χρόνια στον Ολυμπιακό και έχουν «δεθεί» με την ομάδα του λιμανιού. Αυτό είναι και ένα από τα πλεονεκτήματα της ομάδας του Πειραιά που από τις δικές της διαθέσεις θα εξαρτηθεί η έκβαση.

Το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ αυτή την ώρα είναι σε φιλολογικό επίπεδο ωστόσο τα ονόματα που έρχονται στο προσκήνιο δείχνουν τις προθέσεις του ΠΑΟΚ για να κυνηγήσει τον τίτλο την επόμενη σεζόν. Μάλιστα σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο ΠΑΟΚ εξετάζει τόσο την περίπτωση της Όλγας Βεργίδου και της Ειρήνης Χατζηευστρατιάδου, την ώρα που έχει αποκτήσει ήδη την Ευαγγελία Μερτέκη.

Διαβάστε ακόμη...