«Ο, τι λέει ο ΠΑΟΚ το κάνει, χωρίς τυμπανοκρουσίες και φανφάρες»

Από paok24.com: Ο Λευτέρης Δούκας σχολίασε όλα όσα έχουν συμβεί από το απόγευμα μετά την απουσία της προσφυγής τόσος του ΠΑΟΚ όσο και του Ολυμπιακού από το πινάκιο του CAS, προσθέτοντας και αυτό το κομμάτι του παζλ στην όλη υπόθεση...
Πηγή: paok24.com
«Ο, τι λέει ο ΠΑΟΚ το κάνει, χωρίς τυμπανοκρουσίες και φανφάρες»

«Δεν πέρασε καιρός από τότε που ο ΠΑΟΚ προσέφυγε στο CAS, ρίχνοντας στον κουβά τους ερυθρόλευκους γκουρού που στοιχιμάτιζαν περί του αντιθέτου.

Ο φοβισμένος ΠΑΟΚ που το σκεφτόταν και κωλυσιεργούσε (έτσι δε σας έλεγαν;) δείχνει στην πράξη πως όχι μόνο επιθυμεί να δικαστεί, αλλά επιδιώκει να γίνει άμεσα.

Ο Ολυμπιακός που είχε το δίκαιο με το μέρος του και δεν κρατιόταν για να μας συντρίψει δια της καταδίκης, ήθελε επίσης σύντομη δικάσιμο. Κι αυτό σας το έλεγαν...

Αυτοί που τόσο καίγονταν να μας τελειώσουν όμως, ζήτησαν μια...απλή παράταση (λες και τα έγγραφα κινδύνευαν με μόλυνση από COVID-19) και σήμερα πανηγυρίζουν επειδή η εκδίκαση πηγαίνει για Σεπτέμβρη!!!

Έτσι νομίζουν βέβαια, το ότι η υπόθεση θα εκδικαστεί με τη μορφή του κατεπείγοντος, είναι το λιγότερο.

Να δείτε πως όταν ανακοινωθεί δικάσιμος, θα γράφουν πάλι «θρίαμβος του Ολυμπιακού που ήθελε να δικαστεί τάχιστα η υπόθεση, ο ΠΑΟΚ έκανε τα πάντα για να καθυστερήσει...»

Αν εσείς θεωρείτε επικοινωνία το «λατρεύω τον ήλιο, κάθε πρωί» που σε μερικές ώρες μετατρέπεται σε «πάντα προτιμούσα το ρομάντζο του φεγγαριού», έχετε υπόψιν πως ότι λέει ο ΠΑΟΚ το κάνει, χωρίς τυμπανοκρουσίες και φανφάρες.

Κυρίως όμως χωρίς να φάσκει και να αντιφάσκει ποντάροντας πως οι κραυγές θα σβήσουν αυτά που προηγουμένως υποστήριζε.

ΥΓ, Από την πρώτη στιγμή είχα επισημάνει το οξύμωρο πως ο «κατηγορούμενος» ΠΑΟΚ θέλει να δικαστεί κι ο κατήγορος Ολυμπιακός παλεύει να παραμείνει κρυμμένος πίσω από τα φουστάνια της επιτροπής του Αυγενάκη.

Γι αυτό και με τις παρεμβάσεις του ζητούσε από τα δικαστήρια να μην μπουν στην ουσία, γι αυτό και προσπαθεί με κάθε τρόπο να πάει πίσω το CAS που αναπόφευκτα, θα δικάσει...»

Διαβάστε ακόμη...