«Εξισώσουν την φαταουλική στάση τους, με την περήφανη στάση του ΠΑΟΚ και ξεχνούν την ψήφο μας...»

Από sdna.gr: Ηχηρή απάντηση έδωσε ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ στην... κόκκινη μονταζιέρα που έπιασε δουλειά μετά την σημερινή απόφαση της ΟΧΕ να χρίσει πρωταθλητές την ΑΕΚ στους άντρες και τον ΠΑΟΚ στις γυναίκες, αντίστοιχα. «Ξέχασαν να αναφέρουν ότι ο ΠΑΟΚ ήταν το μοναδικό Σωματείο, το οποίο μειοψήφησε στην ψηφοφορία», αναφέρουν μεταξύ άλλων.
Πηγή: sdna.gr
«Εξισώσουν την φαταουλική στάση τους, με την περήφανη στάση του ΠΑΟΚ και ξεχνούν την ψήφο μας...»

Την ώρα που ο ΠΑΟΚ ήταν η μοναδική ομάδα που μειοψήφισε στην σημερινή ψηφοφορία της ΟΧΕ για την ανάδειξη των πρωταθλητών στα πρωταθλήματα αντρών και γυναικών στο χάντμπολ, μένοντας σταθερός στην πάγια απόφασή του για να κρίνονται οι τίτλοι μόνο στα γήπεδα, η ερυθρόλευκη... μονταζιέρα έπιασε δουλειά, ξεχνώντας όμως κάτι βασικό: την ψήφο του Δικεφάλου.

Η απάντηση του ΑΣ ΠΑΟΚ ήταν άμεση και ηχηρή: «Πήρε φωτιά η κόκκινη μονταζιέρα, η οποία θέλει να εξισώσει την φαταουλική στάση των ερυθρολεύκων με την περήφανη στάση του ΠΑΟΚ, παίρνοντας αφορμή από την απόφαση της ΟΧΕ.

Βέβαια ξέχασαν να αναφέρουν ότι, ο ΠΑΟΚ ήταν το μοναδικό Σωματείο, το οποίο μέσω του Γρηγόρη Πετρίδη μειοψήφησε κρατώντας σθεναρή στάση στην ψηφοφορία της ΟΧΕ, ενώ ο ίδιος κατηγορήθηκε ότι προσπαθούσε όλες αυτές τις μέρες να πείσει συμβούλους της ομοσπονδίας να ψηφίσουν υπέρ της διακοπής των πρωταθλημάτων χωρίς ανακήρυξη πρωταθλητών.

Ας είναι καλά η πλειοψηφία των πρόθυμων βορειοελλαδιτών συμβούλων της ΟΧΕ, που γύρισε την πλάτη στην στάση του ΠΑΟΚ».

Διαβάστε ακόμη...